Τεράστιος διαγωνισμός με πάνω από 100 Steam Deck από την ίδια τη Valve!

Έτσι μπορείτε να πάρετε μέρος
01 Δεκεμβρίου 2022 10:59
Τεράστιος διαγωνισμός με πάνω από 100 Steam Deck από την ίδια τη Valve!

Πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα εκατοντάδες Steam Deck που σκοπεύει να κάνει δώρο η ίδια η Valve!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία του Gabe Newell συνεργάστηκε με τα The Game Awards για μια ειδική προωθητική ενέργεια. Συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθήσουν το σόου του Geoff Keighley μέσα από το Steam, θα μπαίνουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση. Η Valve σκοπεύει να δίνει από ένα Steam Deck των 512GB για κάθε ένα λεπτό του σόου. Επομένως, αν αναλογιστούμε πως συνήθως τα The Game Awards έχουν διάρκεια κοντά στις 2.5 ώρες, η εταιρία σίγουρα θα δώσει τουλάχιστον 150 κονσόλες!

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά ισχύει κανονικά και για την Ελλάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να παρακολουθήσετε τα The Game Awards 2022 μέσα από το Steam.TV ή από την ειδική σελίδα που έχει ετοιμάσει η εταιρία στην πλατφόρμα. Πριν από αυτό όμως, υπάρχει ένα ακόμη βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε: Πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μέσα από τη φόρμα που ετοίμασε η Valve και την οποία θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα τουλάχιστον 100 Steam Deck που χαρίζει η Valve

Να αναφερθεί πως το Steam Deck των 512GB κανονικά κοστίζει €679 και έρχεται με ταχύτερο μέσο αποθήκευσης, καλύτερης ποιότητας μπροστινό γυαλί που δεν γυαλίζει, μια αποκλειστική θήκη μεταφοράς και διάφορα ψηφιακά καλούδια.

Για την ιστορία, τα The Game Awards 2022 αναμένεται να μεταδοθούν ζωντανά στις 8 Δεκεμβρίου, για να βραβεύσουν τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Μεταξύ άλλων το μεγάλο βραβείο του GOTY διεκδικούν τα God of War Ragnarok, Elden Ring, Horizon: Forbidden West, Stray, A Plague Tale: Requiem, και Xenoblade Chronicles 3. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλες τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες, πατώντας εδώ.