Overwatch 2: Η δεύτερη σεζόν έχει άρωμα Αρχαίας Ελλάδας

Η μάχη για τον Όλυμπο ξεκινά
30 Νοεμβρίου 2022 19:41
Overwatch 2: Η δεύτερη σεζόν έχει άρωμα Αρχαίας Ελλάδας

Η Blizzard αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δεύτερη σεζόν περιεχομένου του Overwatch 2, η οποία βασίζεται στη Αρχαία Ελληνική μυθολογία και πρόκειται να ξεκινήσει στις 6 Δεκεμβρίου.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η νέα σεζόν θα προσθέσει στο παιχνίδι έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα, τον Ramattra. Η ομάδα ανάπτυξης των χαρακτηρίζει ως ένα “tempo tank”, κάτι που αντικατοπτρίζεται από τη μοναδική του δυνατότητα να αλλάζει τα abilities του για να ταιριάζουν με τη ροή της μάχης.

Συνεχίζοντας με τις νέες προσθήκες, η δεύτερη σεζόν θα φέρει στο παιχνίδι και το νέο χάρτη Shambali Monastery, αλλάζοντας συγχρόνως και το γενικότερο map pool, στο οποίο επιστρέφει ο αγαπημένος Rialto, αλλά και ο Blizzard World, καθώς και εκδόσεις των Oasis και Nepal σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Εκτός rotation θα βγουν οι Hollywood και Watchpoint: Gibraltar.

Περνώντας στο Battle Pass της νέας σεζόν, μέσα από αυτό οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν διάφορα skins που θα βασίζονται στους 12 Θεούς του Ολύμπου. Για παράδειγμα θα μπορούν να ντύσουν ως Δια την Junker Queen, ενώ θα υπάρχουν skins εμπνευσμένα από τον Ποσειδώνα και τον Άδη για τους Ramattra και Pharah αντίστοιχα. Το αρχαιοελληνικό στοιχείο δεν περιορίζεται όμως μόνο στο Battle Pass, αφού από τις 5 Ιανουαρίου μέχρι και τις 19 του ίδιου μήνα θα είναι διαθέσιμο το Battle for Olympus game mode που θα δίνει στους παίκτες τον έλεγχο θεϊκών δυνάμεων.

Περισσότερα για όλες τις προσθήκες και ειδικότερα για τον τρόπο που θα αλλάξει η Blizzard το balance μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ.

Το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν του Overwatch 2:

To gameplay trailer του Ramattra του νέου χαρακτήρα της δεύτερης σεζόν του Overwatch 2: