Πρόωρο «τέλος» για το Assassin's Creed Valhalla

Κυκλοφόρησε νωρίτερα ο δωρεάν επίλογος
30 Νοεμβρίου 2022 18:38
Πρόωρο «τέλος» για το Assassin's Creed Valhalla

Μια εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο κυκλοφόρησε τελικά ο δωρεάν επίλογος του Assassin's Creed Valhalla. Συγκεκριμένα, το τελευταίο content update του παιχνιδιού, το οποίο ολοκληρώνει την ιστορία του Eivor με το ‘The Last Chapter’, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, εξαιτίας ενός…glitch στο Animus, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ubisoft, το update κυκλοφόρησε πρόωρα.

Και επίσημα, λοιπόν, οι παίκτες καλούνται να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους στην Αγγλία και να ταξιδέψουν στην Αμερική, οπού και βλέπουμε τον/την Eivor στην εισαγωγή του παιχνιδιού. Αξίζει να αναφερθεί πως για να έχουν πρόσβαση στο The Last Chapter, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν τα εξής:

1. Να ολοκληρώσουν την βασική ιστορία σε όλες τις περιοχές της Αγγλίας
2. Να ολοκληρώσουν τα μυθικά story arcs των Asgard και Jotunheim
3. Να αναβαθμίσουν τον οικισμό τους σε level 5 και να κατασκευάζουν τα Jomsviking barracks
4. Να σκοτώσουν όλους τους στόχους του Order of the Ancients και να αποκαλύψουν τον ηγέτη τους

Για την ιστορία, αυτή δεν ήταν η μοναδική έκπληξη της γαλλικής εταιρίας. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τους social media λογαριασμούς της σειράς, το νέο αυτό update θα συστήσει τους παίκτες και στη χαρακτήρα Roshan από το επερχόμενο Assassin’s Creed Mirage. Αναλυτικότερα, στο παιχνίδι έχει προστεθεί το νέο quest "Shared History", στο οποίο ο/η Eivor να συνεργαστεί με τη χαρακτήρα που θα λειτουργήσει ως μέντορας του Basim στο Mirage.

Ακόμη, η Ubisoft έχει επιβεβαιώσει πως με αυτό το update τα εποχιακά in-game φεστιβάλ θα σταματήσουν και πλέον όλα τα αντικείμενα που ήταν διαθέσιμα σε αυτά θα προσφέρονται σε διάφορους εμπόρους σε διαφορετικά σημεία της Αγγλίας.

Τέλος, δυστυχώς οι fans που περίμεναν κάποιο New Game+ mode θα μείνουν απογοητευμένοι, αφού η Ubisoft ξεκαθάρισε πως η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια που δεν το επιτρέπει.