Netflix: Παίξτε 7 ολοκαίνουργια παιχνίδια απευθείας από την υπηρεσία

Δείτε τη λίστα
30 Νοεμβρίου 2022 16:14
Netflix: Παίξτε 7 ολοκαίνουργια παιχνίδια απευθείας από την υπηρεσία

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει την πλατφόρμα του με νέο περιεχόμενο και μόλις ανακοίνωσε ότι από σήμερα κιόλας θα μπορείτε να απολαύσετε εντελώς δωρεάν 7 ολοκαίνουργια παιχνίδια.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι όλα τα παιχνίδια που θα βρείτε παρακάτω, είναι δωρεάν -εφόσον πληρώνετε συνδρομή στην υπηρεσία, ενώ παράλληλα δεν έχουν διαφημίσεις, αλλά και ούτε μικροσυναλλαγές.

Το Skies of Chaos είναι το 1ο παιχνίδι που μπήκε σήμερα και πρόκειται για ένα κλασσικό «αεροπλανάκι» shooter παιχνίδι, με πολύχρωμα γραφικά και γλυκούς χαρακτήρες. Το 2ο είναι το Flutter Butterflies, ένα παιχνίδι για να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας μεγαλώνοντας και συλλέγοντας πεταλούδες στο προσωπικό σας τροπικό δάσος.

Το 3ο είναι το Stranger Things: Puzzle Tales και πρόκειται για ένα πάζλ βασισμένο στο δημοφιλές σύμπαν του Netflix. Το 4ο είναι το Country Friends που είναι γι’ αυτούς που αγαπούν τα παιχνίδια με φάρμες, ενώ το 5ο είναι το Cats & Soup.

Τη λίστα συμπληρώνουν τα Reigns: Three Kingdoms και Hello Kitty Happiness Parade, το οποίο είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι χορού με την Hello Kitty.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.