God of War Ragnarok: Δείτε πώς φτιάχτηκε μία από τις πιο εμβληματικές περιοχές (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το νέο επεισόδιο του “Behind the Scenes”
30 Νοεμβρίου 2022 12:57
God of War Ragnarok: Δείτε πώς φτιάχτηκε μία από τις πιο εμβληματικές περιοχές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony ανέβασε ένα ακόμη βίντεο από το God of War Ragnarok, το οποίο σας ταξιδεύει στα παρασκήνιο και κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του.

Στο σημερινό επεισόδιο του “God of War Ragnarok Behind the Scenes”, μερικοί developers από την Santa Monica Studio μιλούν για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν την περιβαλλοντική αφήγηση, αλλά και για το πώς δημιούργησαν το Vanaheim.

Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει τα εξής:

Ελάτε μαζί μας καθώς ταξιδεύουμε στο Vanaheim, στο σπίτι των Vanir και της Θεάς Freya. Το 7ο επεισόδιο της σειρά “God of War Ragnarok Behind the Scenes” θα εξερευνήσει πώς η ομάδα του Santa Monica Studio δημιούργησε ένα από τα Εννέα Βασίλεια για τους παίκτες. Από τα concept art και το level design, αυτό το επεισόδιο εξετάζει τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε την περιβαλλοντική αφήγηση.

God of War Ragnarok: Τελικά θα κυκλοφορήσει κάποιο DLC; - Τώρα ξέρουμε

O Kratos όντως υπάρχει στο MCU της Marvel και μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Αν δεν έχετε απολαύσει ακόμα τον τίτλο του PlayStation, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη περιγραφή του:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

God of War Ragnarok: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες   

Το God of War: Ragnarok βρίσκεται διαθέσιμο για τα PlayStation 4 και PlayStation 5. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το franchise παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.