Το Minecraft όπως δεν το έχετε ξαναδεί σε 8K ανάλυση και με ρεαλιστικά physics! (BINTEO)

Ένα από τα εντυπωσιακότερα mods της κατηγορίας του
29 Νοεμβρίου 2022 21:34
Το Minecraft όπως δεν το έχετε ξαναδεί σε 8K ανάλυση και με ρεαλιστικά physics! (BINTEO)

Ανά τα χρόνια πολλοί modders έχουν προσπαθήσει να μεταμορφώσουν τον ομολογουμένως λιτό τεχνικό τομέα του Minecraft, προσθέτοντας διάφορα ρεαλιστικά εφέ στο παιχνίδι. Τώρα, το γνωστό για τέτοια βίντεο YouTube κανάλι Digital Dreams έρχεται να παρουσιάσει το Minecraft Physics MOD PRO, ένα από τα πιο εντυπωσιακά mods της κατηγορίας του, το οποίο πραγματικά κάνει το τετραγωνισμένο παιχνίδι αγνώριστο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε το παιχνίδι με εγκαταστημένους τους Complementary Shaders v4, το Patrix Texture Pack και φυσικά το Physics MOD PRO, το οποίο αλλάζει εντελώς τα physics του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, χάρη στο mod, το Minecraft αποκτά παραμόρφωση του χιονιού όταν ο παίκτης περπατά μέσα από αυτό, ρεαλιστικά εφέ για τον καπνό, τον καιρό το νερό. Η λίστα με τις αλλαγές δε σταματά εδώ όμως, αφού προστίθενται και physics για τις πόρτες και τα trapdoors, μέχρι και ρεαλιστικά physics για το καλάμι ψαρέματος!

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που προσθέτει το mod έχει να κάνει με τα blocks. Συγκεκριμένα, όταν ο παίκτης καταστρέφει κάποιο τουβλάκι στον κόσμο του παιχνιδιού, αυτό παράγει κανονικά συντρίμμια που μένουν στο περιβάλλον και έχουν ρεαλιστικά physics!

Δυστυχώς, τόσο το εν λόγω mod, όσο και το texture pack είναι επί πληρωμή, οπότε δεν μπορείτε να πειραματιστείτε εύκολα μαζί τους. Όπως και να ‘χει όμως, μπορείτε να δείτε το Minecraft όπως δεν το έχετε ξαναδεί σε 8K ανάλυση και με ρεαλιστικά physics, μέσα από τον player που ακολουθεί!