God of War Ragnarok: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες

Ίσως να μην τους γνωρίζατε όλους
29 Νοεμβρίου 2022 09:26
God of War Ragnarok: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες

Το God of War Ragnarok κυκλοφορεί από τις αρχές του Νοεμβρίου στο PlayStation και παρακάτω θα δείτε το αγγλικό cast και τους ηθοποιούς που «ζωντάνεψαν» τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στην παρακάτω λίστα θα βρείτε ολόκληρο το αγγλικό cast που είναι τα κεντρικά πρόσωπα και κατά πάσα πιθανότητα, ίσως σας θυμίσουν κάτι.

Δείτε τη λίστα μόνο εάν έχετε παίξει το παιχνίδι, καθώς πολλούς χαρακτήρες τους γνωρίζετε λίγο αργότερα:

Christopher Judge ως Kratos

Αν και δεν είναι ο αρχικός ηθοποιός που έδινε τη φωνή του στον Kratos, ο Judge μάς κρατάει συντροφιά από τότε που ξεκίνησε η Σκανδιναβική μυθολογία.

Sunny Suljic ως Atreus

Ο Suljic είναι ο Ατρέας και είναι αρκετά γνωστός και από τους ρόλους του στα Mid90s και The Killing of A Sacred Deer.

Alastair Duncan ως Mimir

Ο Duncan είναι ο αγαπητός Mimir και έχει δώσει τη φωνή του σε αμέτρητα παιχνίδια και σειρές, όπως το The Batman (2004-2008) και τα Mass Effect.

Danielle Bisutti ως Freya

Η Bisutti υποδύεται την αγαπημένη Freya και μάλλον την θυμάστε από το Insidious: Chapter 2.

Deborah Ann Woll ως Laufey/Faye

Η Karen Page του Daredevil αποφάσισε να ταξιδέψει στα Εννέα Βασίλεια και να πολεμήσει ενάντια στους Θεούς Aesir ως Laufey.

Robert Craighead ως Brok και Adam J. Harrington ως Sindri

Ο Craighead είναι τραγουδιστής και πρωταγωνίστησε επίσης στα Future Man, Ruthless και Too Close To Home. Όσο για τον Harrington, είναι γνωστός και ως ο Roy Earle στο L.A. Noire, Agent Brenner στη Bosch και Gamble in Turn: Washington's Spies.

Richard Schiff ως Odin

Ο Richard Schiff έχει παίξει σε πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου του Black Panther: Wakanda Forever και της σειράς The Good Doctor.

Ryan Hurst ως Thor

Η φωνή του Ryan Hurst ίσως σας θυμίζει κάτι, καθώς την ακούσατε στην επιτυχημένη σειρά The Walking Dead, στο Sons of Anarchy και σε άλλα επιτυχημένα projects.

Laya DeLeon Hayes ως Angrboda

Η Laya DeLeon Hayes εκτός από το Ragnarok την έχετε ακούσει στο League of Legends μιας και είναι η “Rell”, αλλά την έχετε δει και στο The Equalizer.

Mina Sundwall ως Thrúd

Γνωστή από το Legends of Tomorrow και τη σειρά του Netflix, Lost In Space, η Sundwall υποδύθηκε το κορίτσι που θέλει να γίνει Valkyrie, την Thrúd.

Emily Rose ως Lady Sif

Από τη μία αποκλειστικότητα της Sony στην άλλη, η Rose υποδύεται και την Fisher στα Uncharted. Έπαιξε επίσης και στα Haven και Graceland.

Ben Prendergast ως Týr

Τον Prendergast τον έχετε ακούσει σε πολλά παιχνίδια όπως τα Apex Legends, Call of Duty και Horizon: Forbidden West.

Scott Porter ως Heimdall

Και ο “Heimdall” είναι αρκετά γνωστός μιας και έχει δώσει τη φωνή του σε δεκάδες παιχνίδια όπως τα Injustice 2, Guardians of the Galaxy, Marvel vs Capcom: Infinite και άλλα.

SungWon Cho ως Ratatoskr

Ο SungWon Cho είναι διάσημος YouTuber.

Brett Dalton ως Freyr

Μπορεί να τον θυμάστε ως τον Michael, τον απόλυτο καλό τύπο από το Until Dawn ή τον Jason Pelham στο Chicago Fire ή και από το Agents of SHIELD.

Άλλοι χαρακτήρες σε μικρότερους ρόλους

Bear McCreary ως Raeb, Milana Vayntrub ως Lúnda, Usman Ally ως Durlin, James Mathis III ως Hildisvíni, Chris Browning ως Surtr.

God of War Ragnarok: Έτσι εξηγείται γιατί ο Kratos δεν έχει τις ελληνικές του δυνάμεις

Θα υπάρξει νέο God of War αμέσως μετά το Ragnarok; 

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. 

Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Πηγή: The Gamer