Hogwarts Legacy: Το νέο Harry Potter παιχνίδι μόλις ανέβασε…ASMR βίντεο!

“Ένα ήρεμο φθινοπωρινό πρωινό”
26 Νοεμβρίου 2022 21:49
Hogwarts Legacy: Το νέο Harry Potter παιχνίδι μόλις ανέβασε…ASMR βίντεο!

Ναι, καλά διαβάσατε. Η Warner Bros. Interactive Entertainment βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει το επερχόμενο και άκρως αναμενόμενο Harry Potter παιχνίδι της, το Hogwarts Legacy. Ανέβασε ASMR βίντεο!

Αναλυτικότερα μέσα από το επίσημο YouTuber κανάλι του παιχνιδιού, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα εικοσάλεπτο ASMR βίντεο με τίτλο “Ένα ήρεμο φθινοπωρινό πρωινό”. Όπως υπόσχεται και ο τίτλος του, λοιπόν, αυτό φιλοδοξεί να σας ηρεμήσει, δείχνοντάς σας γαλήνια πλάνα από την φύση που περιβάλει το Hogwarts. Όσον αφορά τον ήχο, μια πολύ σημαντική πτυχή των βίντεο αυτής της κατηγορίας, δεν υπάρχει καμία απολύτως μουσική. Αντιθέτως, ακούγονται μόνο οι ήχοι της φύσης, όπως το κελάϊδισμα των πουλιών. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όλα τα πλάνα είναι τραβηγμένα in-game, σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του βίντεο.

Δείτε το ASMR βίντεο του Hogwarts Legacy:

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους fans στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ως παίκτες θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο σας και να παρακολουθήσετε τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”. Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο παιχνίδι δε θα μπορείτε να παίξετε αγώνες Quidditch, ωστόσο θα δίνεται η δυνατότητα να πετάξετε με το μαγικό σας σκουπόξυλο και να εξερευνήσετε το χώρο περίξ του κάστρου του Χόγκουαρτς.

Μετά και την τελευταία του καθυστέρηση, το Hogwarts Legacy είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.