Call of Duty Warzone 2: Οι cheaters ξεκίνησαν το πάρτι και σκάνε με ιπτάμενες βάρκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα περιστατικά κάνουν το γύρο του διαδικτύου
26 Νοεμβρίου 2022 21:33
Call of Duty Warzone 2: Οι cheaters ξεκίνησαν το πάρτι και σκάνε με ιπτάμενες βάρκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως φαίνεται, η ιστορία επαναλαμβάνεται και έτσι, μετά τα αρκετά θέματα με τους hackers που ταλαιπωρούσαν την κοινότητα στο αρχικό Call of Duty Warzone, πλέον το πάρτι έχει ξεκινήσει και στο Warzone 2, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Συγκεκριμένα, το γύρο το διαδικτύου κάνουν μερικά περιστατικά που είναι συγχρόνως και εκνευριστικά για τους παίκτες που έπεσαν θύματα, αλλά και ξεκαρδιστικά. Αναλυτικότερα, hackers έχουν βρει τρόπο να κάνουν τις βάρκες που υπάρχουν στον χάρη να πετάνε! Με αυτόν τον τρόπο μπορούν και κάνουν κύκλους πάνω από το Al Mazrah, όσο οι κανονικοί παίκτες στο έδαφος προσπαθούν να προλάβουν τον κύκλο που κλείνει και να επιβιώσουν. Έπειτα, μπορούν να παρκάρουν το ιπτάμενο σκάφος τους προς το φινάλε της αναμέτρησης και να πάρουν εύκολα τη νίκη.

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, φαίνεται το πάρτι των hackers να ξεφαντώνει, αφού χρησιμοποιώντας το proximity chat άρχισαν να προσκαλούν και άλλους παίκτες πάνω στη μαγική τους βάρκα!

Δείτε διάφορα περιστατικά με cheaters στο Call of Duty Warzone 2 να πετάνε στον αέρα με βάρκες:

Το Call of Duty Warzone 2, το ολοκαίνουργιο battle royale της Activision έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του εντελώς δωρεάν για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.