GTA Online: Η Rockstar θέλει τη βοήθεια όλων των παικτών

Ζητώντας τους να συνεργαστούν και να αρχίσουν τις ληστείες!
26 Νοεμβρίου 2022 19:08
GTA Online: Η Rockstar θέλει τη βοήθεια όλων των παικτών

Το 2020 η Rockstar Games είχε διοργανώσει το Heist Challenge στο Grand Theft Auto Online, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία. Συγκεκριμένα, η εταιρία είχε προκαλέσει τη δραστήρια κοινότητα του παιχνιδιού να κάνει Heists συνολικής αξίας 100 δις GTA$. Τελικά αποδείχθηκε πως η πρόβλεψη ήταν τρομερά συντηρητική και έτσι η Rockstar θέλει τώρα τη βοήθεια όλων των παικτών, για να σπάσουν μαζί έναν πιο εντυπωσιακό στόχο: τα 2 τρις!

Συγκεκριμένα η κοινότητα έχει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου για να πραγματοποιήσει όσο περισσότερα heists μπορεί και να γεμίσει τους λογαριασμούς της με μετρητά. Αν επιτευχθεί ο στόχος, όλοι θα λάβουν ένα μεγάλο in-game reward, το οποίο ωστόσο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Rockstar Games αναφέρει χαρακτηριστικά:

Πριν από δύο χρόνια, η κοινότητα του GTA Online ξεπέρασε τον στόχο των 100 δισεκατομμυρίων GTA$ στο The Heist Challenge, φτάνοντας το εντυπωσιακό ποσό του 1 τρισεκατομμυρίου GTA$. Φέτος, για να κλείσουμε με σωστό τρόπο το The Heists Event, απευθύνουμε ένα κάλεσμα προς όλο το Los Santos και την Blaine County: Θέλουμε όλους τους κλέφτες, τους οδηγούς, τους χάκερ και τους εγκεφάλους των Heists να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους!

Δοκιμάστε τα εγκληματικά σας ένστικτα και κερδίστε το ολοκαίνουργιο Heists Challenge. Ληστέψτε μαζί με την κοινότητα αυτή την εβδομάδα και φτάστε στο συνολικό ποσό των 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ GTA$ για να ξεκλειδώσετε μια ειδική ανταμοιβή που θα έρθει αργότερα μέσα στη χρονιά!

Για περισσότερες πληροφορίες και τη λίστα με τα Heists που προσφέρουν διπλάσια rewards μέσα στις επόμενες ημέρες, μπορείτε να βρείτε την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Rockstar πατώντας εδώ.