Marvel’s Midnight Suns: Το νέο trailer μάς υπενθυμίζει ότι το παιχνίδι “ζει και βασιλεύει”

Σε λίγες μέρες η κυκλοφορία του τίτλου
26 Νοεμβρίου 2022 14:43
Marvel’s Midnight Suns: Το νέο trailer μάς υπενθυμίζει ότι το παιχνίδι “ζει και βασιλεύει”

Η 2K Games και η ομάδα ανάπτυξης Firaxis Games έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer από το Marvel’s Midnight Suns, το οποίο παρόλο που πέρασε από σαράντα κύματα, είναι πλέον έτοιμο για την κυκλοφορία του.

Ο τίτλος θα καταφθάσει σε κονσόλες και PC σε λίγες μέρες από τώρα και το νέο trailer θέλει να εστιάσει περισσότερο στο combat. Η μάχη είναι το «α και το ω» σε αυτό το παιχνίδι και αυτό φαίνεται άλλωστε από τα νέα πλάνα που μας δίνουν μια νέα ματιά στους σούπερ ήρωες της Marvel

Marvel’s Midnight Suns: Νέα ημερομηνία και φρέσκα gameplay πλάνα

Λίγα λόγια για το Marvel’s Midnight Suns:

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμης σας, στο Marvel’s Midnight Suns οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Hunter. Πρόκειται για τον πρώτο customizable ήρωα στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επέστρεψε στη ζωή έπειτα από έναν αιώνιο ύπνο, για να αναλάβει την ηγεσία των Midnight Suns.

Πρόκειται για μια ομάδα με λατρεμένους ήρωες από τους Avengers, τους X-Men, τους Runaways κ.α. Οι Midnight Suns, λοιπόν, αναγκάζονται να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την Lilith, την μητέρα των δαιμόνων, αλλά και του Hunter.

Όσον αφορά τώρα το gameplay, το Marvel’s Midnight Suns υπόσχεται ένα ευχάριστο, βαθύ και άκρως customizable σύστημα μάχης, το οποίο ανταμείβει την έξυπνη σκέψη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι τρεις ήρωες για να πάρουν μαζί τους σε κάθε μάχη και οι δυνάμεις τους αντιπροσωπεύονται από κάρτες.

Κάθε χαρακτήρας, συμπεριλαμβανομένου και του Hunter, έχει ένα μοναδικό σετ καρτών, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για να φέρει ο παίκτης στα μέτρα του και το playstyle του τον κάθε ήρωα. Πέρα από τις κάρτες όμως, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα περιβάλλοντα που γίνονται οι μάχες με διάφορους τρόπους, για να φτάσουν πάντα στη νίκη.

Μετά την ολοκλήρωση των αποστολών, οι παίκτες επιστρέφουν στο Abbey, οπού μπορούν να αναπτύξουν τις σχέσεις τους και να δυναμώσουν τους δεσμούς του με μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες του Marvel σύμπαντος, όπως οι Iron Man, Wolverine, Captain Marvel κ.α. Στην πράξη το παιχνίδι θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα XCOM, τα οποία αναπτύσσει εξάλλου η ίδια ομάδα ανάπτυξης.

Το Marvel’s Midnight Suns αναμένεται πλέον στις 2 Δεκεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, ενώ η ημερομηνία των PS4, Xbox One και Nintendo Switch θα αποκαλυφθεί στο μέλλον.

Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.