Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια της Epic Games

Για το Epic Games Store
26 Νοεμβρίου 2022 14:32
Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια της Epic Games

Η Epic Games ανακοίνωσε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια που θα «τρέξουν» από την ερχόμενη Πέμπτη στο Epic Games Store. Έτσι, από την 1η του Δεκεμβρίου θα μπορείτε να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με δύο δωρεάν παιχνίδια.

Το πρώτο είναι το Fort Triumph της CookieByte Entertainment. Πρόκειται για ένα strategy παιχνίδι που συνδυάζει το turn-based combat σαν αυτό της σειράς XCOM με έναν τεράστιο κόσμο προς εξερεύνηση. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας πόλη, να συλλέξετε artifacts και να αναβαθμίσετε τους ήρωές σας.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το RPG in a Box του Justin Arnold, το οποίο σάς καλεί να φτιάξετε τις δικές σας ιστορίες, όπως επιθυμείτε.

Εμείς, όπως πάντα, θα σας ενημερώσουμε με σχετική είδηση όταν αυτά τα παιχνίδια γίνουν διαθέσιμα.


Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Star Wars: Squadrons, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο μέσα από το Epic Games Store. Για να το προσθέσετε στη συλλογή σας απλά κάντε κλικ εδώ.

ΦΗΜΗ: Η Epic Games θα δίνει δωρεάν από ένα παιχνίδι κάθε μέρα για τα Χριστούγεννα

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Κυριάκος Στεργιάδης.

Στο δια ταύτα το Star Wars Squadrons με εντυπωσίασε αρκετά τηρουμένων των αναλογιών του πάντα. Ζητάει 40€ για ένα τίμιο campaign χωρίς φαμφάρες και ρίσκα που παρά το ότι εμφανώς περιορίζεται, καταφέρνει να διασκεδάσει  και προσφέρει και ένα multiplayer για να πολλαπλασιάσει τις ώρες που θα ξοδέψετε σε αυτό.

Δε βγήκα χαμένος παίζοντας αυτή την budget αλλά τίμια εμπειρία και δεν πιστεύω πως θα βγείτε και εσείς χαμένοι.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.