Το Valorant της Riot Games έρχεται μάλλον στις κονσόλες!

Το μαρτυράνε οι δύο νέες θέσεις εργασίας
25 Νοεμβρίου 2022 19:24
Το Valorant της Riot Games έρχεται μάλλον στις κονσόλες!

Το δημοφιλές παιχνίδι της Riot Games, Valorant, φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει αργά ή γρήγορα και στις κονσόλες. Αρχικά, πριν από πολλούς μήνες, είχε γίνει γνωστό ότι η εταιρία αναζητούσε senior game designer και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Φαίνεται πως η Riot έχει ανοίξει δύο νέες θέσεις εργασίας, όπου στην πρώτη ψάχνει για άλλη μια φορά έναν senior game designer, ενώ η 2η αγγελία αναφέρει ότι έχει ανοίξει η θέση για έναν game design manager. Τα νέα αυτά φέρνει στη δημοσιότητα το Gamerwatch, το οποίο αναφέρει ότι και οι δύο θέσεις εργασίες είναι για να έρθει το δημοφιλές παιχνίδι στις κονσόλες.

Και αυτό γιατί μέσα σε αυτά τα έγγραφα αναφέρονται οι λέξεις “Valorant” και “console”. Μάλιστα, η θέση για τον senior game designer αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: “Η θέση αυτή προορίζεται για το σχεδιασμό και τη βελτίωση των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών συστήματος για την κυκλοφορία προϊόντων στις κονσόλες”.

Αν ακόμα δεν έχει πειστεί, η περιγραφή της θέσης για τον game design manager λέει: “Ο game design manager θα βοηθήσει και θα ορίσει το όραμά του, καθώς και θα καθοδηγήσει τους σχεδιαστές για να φέρουν το Valorant σε νέες πλατφόρμες. Θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, έτσι ώστε να μεταφέρει το tactical shooter στις κονσόλες.

Δείτε τη σχετική εικόνα παρακάτω:

Φαίνεται ότι οι εν λόγω θέσεις εργασίας έκαναν “leak” τα σχέδια της Riot Games πριν την ώρα τους. Παρ’ όλα αυτά, θα σας προτείναμε να είστε επιφυλακτικοί έως ότου ανακοινωθεί κάτι επίσημα.