ΦΗΜΗ: Η Epic Games θα δίνει δωρεάν από ένα παιχνίδι κάθε μέρα για τα Χριστούγεννα

Όπως έκανε άλλωστε και πέρυσι
25 Νοεμβρίου 2022 18:37
ΦΗΜΗ: Η Epic Games θα δίνει δωρεάν από ένα παιχνίδι κάθε μέρα για τα Χριστούγεννα

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αφορά την Epic Games και το ψηφιακό κατάστημά της το Epic Games Store. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο billbil-kun στο Dealabs, η εταιρία σχεδιάζει να δίνει εντελώς δωρεάν από ένα παιχνίδι κάθε μέρα για τα Χριστούγεννα.

Ο billbil-kun είναι γνωστός για έγκυρες διαρροές του στο παρελθόν για προσφορές εταιριών και αναφέρει ότι τα νέα δωράκια της Epic θα ξεκινήσουν από τις 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει κάτι τέτοιο η Epic, καθώς το 2019, είχε μοιράσει 12 παιχνίδια μέσα στα Χριστούγεννα, ενώ το 2020 και το 2021 15 τίτλους.

To Epic Games Store έχει χαρίσει περίπου 100 δωρεάν παιχνίδια από τον Δεκέμβριο του 2018. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, πέρυσι χάρισε 89 τίτλους, ενώ το 2020 κοντά στους 103.

Μιας και μιλάμε για φήμη, καλό θα ήταν να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, μιας και παραδείγματος χάρη, μπορεί οι συγκεκριμένες ημερομηνίες που έδωσε ο billbil-kun να μην ισχύουν. Πατώντας εδώ μπορείτε να πάρετε εντελώς δωρεάν το Star Wars: Squadron.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.