The Callisto Protocol: Το live-action trailer σάς προσκαλεί σε μία “κόλαση”

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
25 Νοεμβρίου 2022 13:28
The Callisto Protocol: Το live-action trailer σάς προσκαλεί σε μία “κόλαση”

Η Striking Distance Studios ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του The Callisto Protocol και μετά το πρόσφατο launch trailer, έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο. Πρόκειται για το live-action “TV Spot”, που σας προσκαλεί σε μία “κόλαση”.

Σε αυτό το διαφημιστικό πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός Josh Duhamel, ο οποίος έχει παίξει σε πολλές γνωστές ταινίες, όπως τα Transformers, το Safe Haven και το Turistas.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Σύμφωνα με την περιγραφή του, το The Callisto Protocol είναι ένα story-driven survival horror τίτλος, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία, στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, στο έτος 2320. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob, έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

Το Black Iron Prison είναι μία φουτουριστική κοινωνία φυλακών που λειτουργεί από την United Jupiter Company και κρύβει μέσα του διάφορα…πλάσματα. Εκτός από τον κεντρικό πρωταγωνιστή, τον Jacob Lee, σε αυτό το παιχνίδι θα γνωρίσετε και άλλα πρόσωπα που προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτόν τον εφιάλτη.

The Callisto Protocol: Δείτε το φρικιαστικό launch trailer λίγο πριν την κυκλοφορία του

Ένα από αυτά, είναι μία κεντρική χαρακτήρας που υποδύεται η Karen Fukuhara, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Suicide Squad του 2016 και το The Boys της Amazon.

Θέλετε να παίξετε τον τίτλο στο PC; Αν πατήσετε εδώ, θα μάθετε τις απαιτήσεις συστήματος που χρειάζεστε.

The Callisto Protocol: Η ομάδα ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τα επι πληρωμή animations

Το The Callisto Protocol θα γίνει διαθέσιμο στις 2 Δεκεμβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.