League of Legends: Η Riot έβγαλε εκτός champion που έγινε OP (BINTEO)

Ένα παράξενο bug μετέτρεψε έναν από τους champion σε playable tower
24 Νοεμβρίου 2022 20:47
League of Legends: Η Riot έβγαλε εκτός champion που έγινε OP (BINTEO)

Εξαιτίας ενός καταστροφικού bug για τo gameplay του League of Legends, η Riot Games αναγκάστηκε να θέσει εκτός των picks την Neeko. Το εν λόγω bug μετέτρεπε από το πουθενά σε έναν OP (overpowered) Champion τη Neeko καθώς μπορούσε να μετατραπεί σε έναν τεράστιο tower και να ρίχνει "μονόχιτους" τους αντίπαλους παίκτες. 

Χάρη στο γεγονός ότι είναι shapeshifter, σύμφωνα με bio της εν λόγω champion, "μπορεί να μπλεχτεί με το πλήθος και να δανείζεται τις εμφανίσεις των γύρω της, ακόμη και να απορροφά την ψυχολογική κατάστασή τους. Η Passive ικανότητά της δηλαδή την επιτρέπει να παίρνει τη μορφή ενός champion του συμπαίκτη σας, αλλά χάνει την μεταμόρφωση αν δεχθεί damage. 

Ωστόσο ένα νέο bug που ανακάλυψε η κοινότητα την μεταμορφώνει σε ένα φαινομενικά ανίκητο tower και συγκεκριμένα Nexus Obelisk, το οποίο χτυπάει με το μεγαλύτερο damage όλων. Υπάρχουν άλλωστε στην "πηγή", δηλαδή στο spawn των παικτών για να αποφευχθεί το camping αντιπάλων εκτός της περιοχής αυτής. 

Δείτε ένα στιγμιότυπο από το bug: 

Μέχρι να βρεθεί λύση για αυτό το bug κανένας δεν μπορεί να επιλέξει τη Neeko στο παιχνίδι, καθώς η Riot Games την απενεργοποίησε προσωρινά. 

Βέβαια, δεν έδωσε ακόμη κανένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα διορθώσει αυτό το bug και θα επαναφέρει τη Neeko στα picks.