Call of Duty: Τώρα μάθαμε τον πραγματικό λόγο που λένε έτσι τον “Soap“ MacTavish

Το παρατσούκλι του αποκαλύφθηκε επιτέλους μέσα από το Modern Warfare 2
24 Νοεμβρίου 2022 20:07
Call of Duty: Τώρα μάθαμε τον πραγματικό λόγο που λένε έτσι τον “Soap“ MacTavish

Σίγουρα ο Cpt. Price είναι ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας που γέννησε το Call of Duty franchise αλλά υπάρχουν κι άλλοι αγαπημένοι του κοινού όπως ο John "Soap" MacTavish

Υπήρχε όμως ένα μυστήριο γύρω από το παρατσούκλι του που εδώ και δεκαετίες δεν λύθηκε ποτέ. Πώς απέκτησε ο "Soap" λοιπόν το παρατσούκλι του; 

Σύμφωνα με το lore του Call of Duty: Modern Warfare 2 αποκαλύπτεται ότι ο John MacTavish πήρε το παρατσούκλι του "Soap" (σ.σ. σαπούνι) γιατί είναι πολύ καλός στο να..."καθαρίζει σπίτια". Σύμφωνα με την περιγραφή του χαρακτήρα του: 

"Κέρδισε το παρατσούκλι "Σαπούνι" επειδή "καθάριζε τους χώρους" με αξιοσημείωτη ταχύτητα και ακρίβεια στις τεχνικές εκκαθάρισης χώρων και στις τακτικές αστικού πολέμου. Είναι ανταγωνιστικός, τολμηρός και αναζητά πάντα τη νίκη.

Ο χαρακτήρας ήταν ο συμπρωταγωνιστής των "Modern Warfare" παιχνιδιών καθώς συστήθηκε το κοινό σε αυτόν όντας ο κύριος playable χαρακτήρας του Call of Duty 4: Modern Warfare. Η επιστροφή του στο Modern Warfare 2 έγινε μαζί με αυτή των "Gaz" και "Ghost" από τα προηγούμενα Call of Duty. 

Εμπορικά πρόκειται για το πιο επιτυχημένο Call of Duty όλων των εποχών με έσοδα που ξεπερνούν το $1 δισ. δολάρια μέσα σε 10 ημέρες. 

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.