GTA 6: Ενισχύονται οι φήμες για το πότε θα βγει

Η Microsoft φαίνεται να ξέρει κάτι παραπάνω...
24 Νοεμβρίου 2022 13:34
GTA 6: Ενισχύονται οι φήμες για το πότε θα βγει

Σίγουρα η Microsoft γνωρίζει κάτι παραπάνω για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του GTA 6, ως ένας από τους βασικούς platform holders και κάπως έτσι μάθαμε πότε μπορούμε ίσως να το περιμένουμε από ένα αναπάντεχο μέρος.

Αναλυτικότερα, χάρη σε έγγραφο που κατέθεσε η εταιρία σα να επιβεβαιώνονται οι φήμες περί διάθεσής του εντός του 2024. Ειδικότερα, στα επίσημα κυβερνητικά έγγραφα που κατατέθηκαν στη βρετανική Competition and Markets Authority (CMA) ως απάντηση στη Sony και το PlayStation αναφορικά με την εξαγορά της Activision Blizzard, γίνεται ξεκάθαρα λόγος για το "Grand Theft Auto VI" -ο κατά πάσα πιθανότητα επίσημος τίτλος του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει σε μια παράγραφο η νομική ομάδα της εταιρίας: Το άκρως αναμενόμενο "Grand Theft Auto VI" αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024."

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο αντίστοιχο έγγραφο-απάντηση της Sony πριν από μερικά 24ωρα, η ημερομηνία κυκλοφορίας ενός ακόμη προϊόντος που δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα, αυτή του PlayStation 6 ήταν σβησμένη, κάτι που ενισχύει την εικασία πως η αναφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου της Rockstar Games ίσως να συνέβη κατά λάθος.

Να σημειωθεί πως στα ψιλά γράμματα του εγγράφου, η Microsoft αναφέρει ως πηγή δημοσίευμα του TechRadar, το οποίο βασίζεται σε ρεπορτάζ του Bloomberg. Σε εκείνο το άρθρο είχε αναφερθεί ότι "πρώην και νυν υπάλληλοι της Rockstar αναγνωρίζουν ότι το GTA 6 απέχει δύο ακόμη χρόνια από την κυκλοφορία του, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι θα λανσαριστεί εντός του 2024."

Η εκδότρια εταιρία της Rockstar Games, Take-Two, μιλώντας για το τεράστιο leak του GTA 6 τον περασμένο Σεπτέμβριο είπε πως ήταν "οδυνηρά απογοητευτικό" το γεγονός αλλά διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να επηρεάσει την κυκλοφορία του. 

Tags: