God of War: Ragnarok - Μάθαμε ακριβώς πόσο πούλησε μέχρι τώρα!

Γράφει ιστορία το sequel της Sony Santa Monica
23 Νοεμβρίου 2022 17:29
God of War: Ragnarok - Μάθαμε ακριβώς πόσο πούλησε μέχρι τώρα!

Το God of War: Ragnarok γράφει ιστορία τόσο για το PlayStation όσο και το ίδιο το franchise της Sony Santa Monica, καθώς μάθαμε με επίσημου αριθμούς πόσο πούλησε μέχρι τώρα. 

Και εννοώντας μέχρι τώρα εννοούμε το διάστημα από το λανσάρισμά τους στις 9 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα. Με περηφάνια η Santa Monica και το PlayStation ανακοίνωσαν ότι το God of War: Ragnarok ξεπέρασε τα 5.1 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, πραγματοποιώντας ρεκόρ πωλήσεων για το franchise γενικότερα στο λανσάρισμά του. 

Επίσης, έσπασε και το ρεκόρ του τίτλου με τις γρηγορότερες πωλήσεις first-party αποκλειστικού τίτλου του PlayStation

Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, στο ίδιο διάστημα από το λανσάρισμά του το God of War (2018) είχε πουλήσει 3.1 εκατομμύρια αντίτυπα στο PS4. Αυτή τη φορά το sequel κυκλοφόρησε τόσο στο PS4 όσο και στο PS5. 

God of War Ragnarok: Έτσι εξηγείται γιατί ο Kratos δεν έχει τις ελληνικές του δυνάμεις

Θα υπάρξει νέο God of War αμέσως μετά το Ragnarok; 

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. 

Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. 

Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι.