Lost Soul Aside: Δείτε πως είναι πλέον το PlayStation παιχνίδι που ξεκίνησε από 1 άτομο!

Μέσα από ένα νέο gameplay trailer
23 Νοεμβρίου 2022 14:29
Lost Soul Aside: Δείτε πως είναι πλέον το PlayStation παιχνίδι που ξεκίνησε από 1 άτομο!

Το 2016, το project ενός κινέζου game developer που προσπαθούσε μόνος του, είχε καταφέρει να γίνει viral, εντυπωσιάζοντας τους χρήστες του διαδικτύου με το πόσο εντυπωσιακό έδειχνε, αναλογιζόμενοι πάντα πως πρόκειται για δουλειά ενός ατόμου. Ο λόγος γίνεται για το Lost Soul Aside του Yang Bing, το οποίο εξελίχθηκε από πειραματικό project σε κανονικό παιχνίδι και μάλιστα πλέον μάθαμε πως θα γίνει publish από το PlayStation, το οποίο στηρίζει εδώ και καιρό το όλο εγχείρημα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε πως θα αναλάβει το action RPG της ομάδας ανάπτυξης Ultizero Games, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PlayStation 5 και PlayStation 4.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο παραγωγός, Yang Bing, δήλωσε:

Με την ισχυρή υποστήριξη της Sony Interactive Entertainment, τη χρηματοδότηση και την ευκαιρία να φέρουμε το Lost Soul Aside σε ένα παγκόσμιο κοινό, η ανάπτυξη προχωράει σταθερά και ανυπομονούμε να παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής συνεργασιών της Sony Interactive Entertainment για την κινεζική αγορά δήλωσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον Yang Bing και την Ultizero για να υλοποιήσουμε το απίστευτο όραμά του και να μοιραστούμε το Lost Soul Aside με τους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε και ένα ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο δείχνει πόσο έχει προχωρήσει το παιχνίδι από το 2016 μέχρι σήμερα. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το ευέλικτο και φαντασμαγορικό combat σύστημα, από το platforming, από μερικά boss fights, καθώς και από άλλες πτυχές της εμπειρίας.