Pokémon Scarlet & Violet: Μπορείτε να κλωνοποιήσετε τα Pokémon με αυτό το κόλπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όλα αυτά εξαιτίας ενός glitch που ανακάλυψε η κοινότητα
22 Νοεμβρίου 2022 20:17
Pokémon Scarlet & Violet: Μπορείτε να κλωνοποιήσετε τα Pokémon με αυτό το κόλπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παίκτες των Pokémon Scarlet και Violet ανακάλυψαν glitch που επιτρέπει στον οποιονδήποτε να κλωνοποιήσει τα Pokémon του, ακόμη και τα πιο σπάνια "shiny" Pokémon

Ο YouTuber "Austin John Plays" ανέβασε ένα βίντεο που έχει γίνει viral το τελευταίο 24ωρο και δείχνει το κόλπο για να το κάνει ο οποιασδήποτε trainer. Το glitch αυτό δουλεύει μόνο κοντά σε μια περιοχή που δεν υπάρχει loading screen όταν εισέρχεστε σε αυτή, όπως π.χ. μια πόλη. 

Αν βρείτε ένα shiny Pokémon (ή όποιο άλλο Pokémon που θέλετε να κλωνοποιήσετε), θα πρέπει να το πιάσετε και να τρέξετε προς τη πόλη. Μόλις φτάσετε στην πόλη και δείτε να εμφανίζονται τα γράμματα του ονόματός της στην οθόνη, κάντε save, βγείτε στο μενού του Switch και κλείστε το παιχνίδι. 

Όταν ανοίξετε ξανά το game και φορτώσει θα δείτε ότι το shiny Pokémon που πιάσατε θα είναι στο storage σας, αλλά όταν γυρίσετε στο σημείο που το πιάσατε ένα ακόμη ίδιο θα βρίσκεται στη θέση του. Μπορείτε να το ξαναπιάσετε, λοιπόν, και να επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε, κάνοντας έτσι ένα άτυπο "MissingNo" (για τους παλιούς). 

Πρακτικά είναι ένα glitch που μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε αυτή τη στιγμή, μέχρι να patchαριστεί από τη Game Freak σε κάποιο μελλοντικό update. 

Τις εντυπώσεις μας από τις Pokémon Scarlet & Violet, που επιμελήθηκε ο Στράτος Χατζηνικολάου, θα βρείτε πατώντας εδώ

Δείτε τα βήματα στο βίντεο

Tags: