Hawked: Αυτό το παιχνίδι θέλει να γίνει το επόμενο Fortnite – Δείτε το trailer

Θα μπορείτε να το δοκιμάσετε σύντομα
22 Νοεμβρίου 2022 15:51
Hawked: Αυτό το παιχνίδι θέλει να γίνει το επόμενο Fortnite – Δείτε το trailer

Η εταιρία Upwake.me ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο PvPvE action-shooter παιχνίδι που ονομάζεται Hawked. Ο τίτλος αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή για κονσόλες και PC και θα μπορέσετε να τον δοκιμάσετε στις 24 Νοεμβρίου στο Steam μέσα από το “closed alpha”.

Τι είναι το Hawked; Πρόκειται για ένα online shooter, όπου ομάδες ή μεμονωμένοι παίκτες πρέπει να συλλέξουν και αργότερα να κάνουν extract κάποια artifacts σε ένα μεγάλο -και πολύχρωμο- νησί. Οι παίκτες, επίσης, θα έρθουν αντιμέτωποι και με κάποια τέρατα γνωστά και ως Disciples, καθώς προσπαθούν να αρπάξουν τον θησαυρό.

Αυτός ο θησαυρός είναι πολύτιμος για τη νίκη και εκτός από την ΑΙ και τους εχθρούς, όλες οι ομάδες θα ανταγωνίζονται και μεταξύ τους. Το πρώτο mode που ονομάζεται “Hunt” θέλει τους παίκτες να μαζέψουν πόντους συλλέγοντας αυτά τα artifacts και παράλληλα να παλεύουν μεταξύ τους για τη νίκη.

Στο τέλος κάθε αγώνα, η κάθε ομάδα θα παίρνει πόντους ανάλογα με τα artifacts που έχει μαζέψει, οι οποίοι θα τους παρέχουν οφέλη σε μελλοντικούς αγώνες.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Το Hawked βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω.