Minecraft: Παίκτης φτιάχνει όλο το Breath of the Wild μέσα στο παιχνίδι! – Δείτε το εκπληκτικό βίντεο

Το Zora Domain του πήρε σχεδόν 5 μήνες
22 Νοεμβρίου 2022 11:37
Minecraft: Παίκτης φτιάχνει όλο το Breath of the Wild μέσα στο παιχνίδι! – Δείτε το εκπληκτικό βίντεο

Το Minecraft δίνει στους παίκτες πολλά εργαλεία για να φτιάξουν μέσα σε αυτόν τον κόσμο ό,τι πραγματικά θελήσουν. Έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια πολλές -και καταπλητικές- δημιουργίες από διάφορους παίκτες και τώρα, ένας fan του Zelda θέλει να κάνει κάτι…απίθανο!

Συγκεκριμένα, ο lg_cuber, γνωστός και ο Grazzy στο YouTube, έχει βάλει ως στόχο να φτιάξει όλο το The Legend of Zelda: Breath of the Wild μέσα στο Minecraft και αυτή τη στιγμή είναι στο 25 τοις εκατό. Ο Grazzy ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube και εξηγεί σε πιο στάδιο βρίσκεται, ενώ αποκαλύπτει ότι τελείωσε με την περιοχή “Zora's Domain”, η οποία του πήρε σχεδόν 5 μήνες για να τη φτιάξει.

Ο Grazzy εξήγησε επίσης ότι για να πετύχει αυτό το κατόρθωμα, ξεκίνησε με το ύψος του χάρτη στο World Painter και μετά με ένα βασικό τοπίο για να ξεκινήσει να δουλεύει, αν και ήταν στην αρχή ήταν χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Με αυτά σαν βάση, προσθέτει αργά και σταθερά σπηλιές, δάση, στάβλους και οτιδήποτε άλλο συναντούν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του Breath of the Wild.

Φυσικά και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να ολοκληρώσει το project αυτό, μιας και ήδη το δουλεύει περισσότερους από 5 μήνες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εκπληκτικό βίντεο, στο οποίο ο Grazzy μιλάει για όλο αυτό το project.