God of War Ragnarok: Έτσι εξηγείται γιατί ο Kratos δεν έχει τις ελληνικές του δυνάμεις

Αποκαλύπτεται γιατί ο Θεός του Πολέμου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παλιά του κόλπα
21 Νοεμβρίου 2022 22:04
God of War Ragnarok: Έτσι εξηγείται γιατί ο Kratos δεν έχει τις ελληνικές του δυνάμεις

ΜΙΚΡΟ SPOILER για το God of War: Ragnarok


Ένα από τα ερωτήματα των fans γύρω από τον Kratos στο God of War: Ragnarok αφορά τις παλιές του δυνάμεις, αυτές που χρησιμοποιούσε όταν ήταν ο Θεός του Πολέμου. Θεωρούνταν από κάποιους ότι οι "ελληνικές ικανότητές" του δεν δουλεύουν τώρα που δε βρίσκεται στο Πάνθεον του Ολύμπου, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι μια σκόπιμη κίνηση από τον Kratos για να μην επιστρέψει στον παλιό, κακό εαυτού του. 

Ωστόσο το God of War: Ragnarok δίνει την οριστική απάντηση σε αυτό το ερώτημα σε μια από τις συζητήσεις μεταξύ Kratos και Mimir, πάνω στη βάρκα. Σε αυτή ο Mimir λέει στον Kratos ότι οι Έλληνες θεοί μπορούσαν να κραδαίνουν οποιοδήποτε είδος δύναμης μπορούσαν. Ο Kratos επιβεβαιώνει ότι έτσι ήταν και μπορούσε και ίδιος να τις χρησιμοποιεί. Αναφέρει ότι έκτοτε προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τη μαγεία εκείνη αλλά δεν δούλεψε ποτέ, με τον Mimir να αποδίδει αυτό το γεγονός ότι "η μαγεία δένεται με τη Γη" και πως "όταν πέθανε η πατρίδα του Kratos χάθηκε μαζί της". 

Δείτε τη στιγμή σε βίντεο: 

 

Θα υπάρξει νέο God of War αμέσως μετά το Ragnarok; 

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. 

Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. 

Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι.