One Piece Odyssey: Δείτε τώρα τα νέα gameplay πλάνα από το ολοκαίνουργιο παιχνίδι!

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του
21 Νοεμβρίου 2022 16:19
One Piece Odyssey: Δείτε τώρα τα νέα gameplay πλάνα από το ολοκαίνουργιο παιχνίδι!

Η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο gameplay trailer από το One Piece Odyssey. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για το νέο κεφάλαιο του franchise που υπόσχεται μία συναρπαστική -RPG- περιπέτεια με τους γνωστούς χαρακτήρες από τα anime και manga.

Το νέο βίντεο επικεντρώνεται και πάλι στην τεράστια πόλη “Water Seven”, όπου εκεί οι πολίτες ζουν και εργάζονται ήρεμα, αν και πολλοί κάνουν παρανομίες. Επίσης, το μέρος αυτό είναι γεμάτο  με τέρατα που θα σας παραμονεύουν κάτω στους υπονόμους. Πάρτε, λοιπόν, μια νέα γεύση από το gameplay του τίτλου, μέσα από τον player που ακολουθεί.

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία του One Piece Odyssey:

Ο Luffy αναζητεί ένα μυστηριώδες νησί για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Όλοι μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με τέρατα που δεν έχουν δει στο παρελθόν, με τα πράγματα να παίρνουν γρήγορα μια απροσδόκητη τροπή. Έτσι, καλείστε να νικήσετε νέους εχθρούς και να βρείτε τη λύση σε διάφορα μυστήρια. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως όλοι οι fans του One Piece θα ζήσουν μια πρωτότυπη ιστορία.

One Piece Odyssey: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ολοκαίνουργιο RPG παιχνίδι

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τον Luffy, θα μπορείτε να παίξετε και ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook. Όπως έγινε γνωστό από την Bandai Namco, ο τίτλος βρίσκεται στα σκαριά πολλά χρόνια και το στούντιο δουλεύει σκληρά για να φέρει στους fans μία One Piece περιπέτεια, σε έναν τεράστιο κόσμο.

One Piece Odyssey: Δείτε ολοκαίνουργια πλάνα από το άκρως αναμενόμενο anime παιχνίδι!

Πότε θα κυκλοφορήσει;

To One Piece Odyssey θα γίνει διαθέσιμο στις 12 Ιανουαρίου στα PlayStation4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, ενώ μία μέρα μετά θα καταφθάσει και στο PC.