Call of Duty Warzone 2: Απίστευτο bug κάνει τους παίκτες αόρατους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και δεν ξέρεις από που σου ήρθε, στην κυριολεξία...
21 Νοεμβρίου 2022 16:09
Call of Duty Warzone 2: Απίστευτο bug κάνει τους παίκτες αόρατους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως φαίνεται, δεν αρκεί να έχετε «τα μάτια σας…14» στο Call of Duty Warzone 2, αφού είναι πιθανό να σας σκοτώσει κάποιος παίκτης που δεν μπορείτε να δείτε! Ναι, καλά διαβάσατε.

Το ολοκαίνουργιο battle royale της Activision έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του εντελώς δωρεάν για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, αλλά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου κάνουν αναφορές για ένα τεχνικής φύσεως θέμα που κάνει τους αντιπάλους αόρατους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα κλιπ από τον stream Evan ‘SuperEvan’ Moore, ο οποίος δείχνει εν δράσει το glitch. Αναλυτικότερα, ανεβαίνοντας στην ταράτσα ενός κτηρίου, ο παίκτης χάνει χωρίς θεωρητικά να υπάρχει κανένας εχθρός στο οπτικό του πεδίο. Δε φάνηκε ούτε η σιλουέτα κάποιου αντιπάλου, ούτε κάποιο όπλο, ούτε κάποια λάμψη από πυροβολισμό. Παραδόξως όμως, στην killcam, από την προοπτική του αντιπάλου, όλα φαίνονται κανονικά!

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

Για την ώρα κανείς δεν ξέρει που ακριβώς οφείλεται το ζήτημα με τους αόρατους παίκτες και αν είναι κάτι που μπορεί να αναπαραχθεί με συγκεκριμένο τρόπο για απόκτηση άδικου πλεονεκτήματος. Φυσικά, μιας και πρόκειται για αρκετά σοβαρό ζήτημα, η ομάδα ανάπτυξης σίγουρα θα έχει ως προτεραιότητα την εξάλειψή του.