Μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν το υπερφιλόδοξο Star Citizen

Για μερικές ημέρες ακόμη
21 Νοεμβρίου 2022 14:33
Μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν το υπερφιλόδοξο Star Citizen

Το Star Citizen, το εξαιρετικά φιλόδοξο διαστημικό παιχνίδι της Roberts Space Industries, είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα ανάπτυξης διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, το Intergalactic Aerospace Expo (IAE), ένα ειδικό event, στο οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από 120 διαστημόπλοια. Μεταξύ άλλων, φέτος η ομάδα προωθεί το Drake Corsair, ένα πλοίο που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τέσσερις παίκτες ως πλήρωμα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του στούντιο, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν το ψηφιακό event, όπως ακριβώς θα έκαναν και σε οποιαδήποτε έκθεση στην πραγματική ζωή. Δηλαδή, θα έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν στις πλήρως διαδραστικές αίθουσες του εκθεσιακού χώρου και να δουν τα τελευταία πλοία που εκτίθενται με απίστευτη λεπτομέρεια. Μάλιστα, θα μπορούν να συναντηθούν με φίλους για να εξερευνήσουν και να συμμετάσχουν σε συναρπαστικές δραστηριότητες, καθώς και να αντικρίσουν αγνώστους για να ξεκινήσουν νέες φιλίες.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και θέλετε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το παιχνίδι, μπορείτε να ξεκινήσετε το κατέβασμα, πατώντας εδώ.

Να σημειωθεί ότι  πριν μερικές εβδομάδες το Star Citizen είχε καταφέρει να ξεπεράσει το μισό δισεκατομμύριο χρηματοδότησής. Και επίσημα είναι το δεύτερο πιο επιτυχημένο crowdfunding project όλων των εποχών, όχι μόνο όσον αφορά τα παιχνίδια, αλλά γενικότερα. Μόνο το EOS blockchain έχει καταφέρει να το ξεπεράσει, αφού έχει συγκεντρώσει από την κοινότητά του 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Για την ιστορία, το Star Citizen έκανε το ντεμπούτο του το 2012 στο Kickstarter, ως πνευματικός διάδοχος της αγαπημένης Wing Commander σειράς του Chris Roberts. Ο τίτλος σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα θα κυκλοφορούσε το 2014, αλλά δέκα χρόνια μετά την αρχική του αποκάλυψη βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και είναι άγνωστο το πότε θα δούμε την τελική του έκδοση. Αυτό έχει προκαλέσει αρκετές φορές εντάσεις στην κοινότητα, με πολλούς να αμφισβητούν αν το παιχνίδι πρόκειται πράγματι να κυκλοφορήσει ποτέ.