Ένα από τα καλύτερα βαθμολογημένα παιχνίδια του 2022 είναι πλέον δωρεάν μέσω Netflix

Στα iPhone και Android
21 Νοεμβρίου 2022 09:41
Ένα από τα καλύτερα βαθμολογημένα παιχνίδια του 2022 είναι πλέον δωρεάν μέσω Netflix

Πέρα από τον κατάλογο σειρών και ταινιών του, το Netflix έρχεται τώρα να εμπλουτίσει και τη λίστα με τα παιχνίδια που προσφέρει. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του μπορούν να κατεβάσουν στο iPhone ή το Android smartphone τους το Immortality. Πρόκειται για το νέο πόνημα του Sam Barlow, δημιουργό των βραβευμένων Her Story και Telling Lies, το οποίο συγκαταλέγεται μέσα στα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια του 2022 με βαθμολογία 88 στο OpenCritic.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με ένα FMV παιχνίδι, το οποίο περιγράφεται ως ένα "investigative horror" επηρεασμένο από το σινεμά. Ο τίτλος αφηγείται την ιστορία της Marissa Marcel, μιας ηθοποιού που γύρισε τρεις ταινίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της – το Ambrosio το 1968, το Minsky το 1970 και το Two of Everything το 1999 - καμία από τις οποίες δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Τώρα η Marissa έχει εξαφανιστεί και ο παίκτες θα πρέπει να ξεψαχνίσουν το αρχείο των ταινιών και των πλάνων από τα παρασκήνια για να συνδυάσουν την πλοκή και να ανακαλύψουν τι συνέβη στην κοπέλα. Προφανώς όσοι είναι εξοικειωμένοι με τις προηγούμενες δουλειές του Barlow θα νιώσουν απευθείας οικεία, ωστόσο το Immortality εμπλουτίζει την εμπειρία, προσθέτοντας νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τα βίντεο πλάνα.

Για την ιστορία, το Immortality είχε κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και για PC και Xbox Series X|S.