Ο δημιουργός του Fallout New Vegas θα ήθελε να φτιάξει ένα ακόμη Fallout

Και έχει ήδη ιδέες για το setting
20 Νοεμβρίου 2022 22:23
Ο δημιουργός του Fallout New Vegas θα ήθελε να φτιάξει ένα ακόμη Fallout

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του παιχνιδιού, του Pentiment, ο ταλαντούχος σχεδιαστής Josh Sawyer της Obsidian Entertainment, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Kinda Funny Games.

Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από το νέο του project, μίλησε μεταξύ άλλων και για την εμπειρία του με την ανάπτυξη του Fallout New Vegas, την οποία χαρακτήρισε «τρελή», αφού όλο το παιχνίδι φτιάχτηκε μέσα σε μόλις 18 μήνες, αλλά συγχρόνως και «ικανοποιητική».

Μάλιστα, ο Sawyer δε στάθηκε μόνο εκεί και φάνηκε αρκετά θετικός, όταν ρωτήθηκε αν είναι ανοιχτός στο να επιστρέψει στο franchise κάποια στιγμή στο μέλλον.

Λατρεύω το Fallout, λατρεύω το σκηνικό, θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να δουλεύει ξανά σε αυτό, αλλά ξέρεις, θα δούμε πού θα με οδηγήσει το μέλλον.

Μάλιστα, έπειτα από σχετική ερώτηση, αποκάλυψε ότι έχει και κάποιες ιδέες για το setting στο οποίο θα μπορούσε να λαμβάνει χώρα αυτό το θεωρητικό Fallout project.

Δεν είμαι σίγουρος. Δεν το έχω σκεφτεί εδώ και αρκετό καιρό, γιατί είχε έρθει στη ζωή μου και μετά έφυγε. Στο παρελθόν έχω μιλήσει για τη Νέα Ορλεάνη. Νομίζω ότι η Καλιφόρνια ή οι μεσοδυτικές πολιτείες θα ήταν επίσης πολύ ενδιαφέρουσες.

Πιστεύω πολύ στο να βρίσκω πράγματα με τα οποία προφανώς πρέπει να παθιάζομαι ως σκηνοθέτης, αλλά και με τα οποία η ομάδα είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και που λειτουργούν στο πλαίσιο της ευρύτερης ιδέας του κάθε franchise.

Για περισσότερα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη μέσα από τον player που ακολουθεί.