Call of Duty: Warzone 2 – Συνεχίζει ασταμάτητο με νέο ρεκόρ παικτών

Και επίσημα στο Top 10 του Steam
20 Νοεμβρίου 2022 20:47
Call of Duty: Warzone 2 – Συνεχίζει ασταμάτητο με νέο ρεκόρ παικτών

Το Call of Duty: Warzone 2.0 έφτασε πρόσφατα στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, συμπληρώνοντας το πακέτο του Modern Warfare 2, με ένα free to play mode που μπορούν να απολαύσουν όλοι. Όπως σας ενημερώσαμε, αμέσως τα νούμερα του παιχνιδιού εκτοξεύθηκαν στο Steam, με το battle royale να τραβά πάνω του τα βλέμματα της κοινότητας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στατιστικά του SteamDB, το Call of Duty: Modern Warfare II, που φιλοξενεί και το Warzone 2.0, είδε δραματική αύξηση παικτών χάρη στο δωρεάν mode. Από τους κατά μέσο όρο 200 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες, ο αριθμός έφτασε αμέσως στους 400 χιλιάδες και τώρα ο πήχης ανέβηκε ξανά. Με περισσότερους παίκτες να έχουν ελεύθερο χρόνο το Σαββατοκύριακο, το battle royale κατάφερε να καταγράψει 491,670 ταυτόχρονους παίκτες.

Αυτό σημαίνει πως ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην κατάταξη και πλέον είναι μέσα στα δέκα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών στο Steam, πάντα με μέτρο τον μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων παικτών που έχουν καταγράψει. Όσον αφορά το αντίπαλο δέος στο genre, αν μελλοντικά το Warzone 2 ξεπεράσει τους 511,676 ταυτόχρονους παίκτες του Apex Legeneds, θα ανέβει περεταίρω στην όγδοή θέση των charts. Φυσικά, η πρώτη θέση εξακολουθεί να ανήκει στο PUBG: BATTLEGROUNDS, το οποίο είχε καταφέρει πριν πέντε χρόνια να συγκεντρώσει τον εξωπραγματικό αριθμό των 3,257,248 ταυτόχρονων παικτών.

Τα δέκα παιχνίδια με τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες στην ιστορία του Steam: