Glitch των Pokémon Scarlet & Violet μετατρέπει τους trainers στον...Slender Man! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομακτικό κι όμως αληθινό
19 Νοεμβρίου 2022 12:36
Glitch των Pokémon Scarlet & Violet μετατρέπει τους trainers στον...Slender Man! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ώρες για το Nintendo Switch και ήδη οι fans απολαμβάνουν τη νέα περιπέτεια της Game Freak. Ωστόσο, το launch του τίτλου φαίνεται πως δεν ήταν ομαλό, καθώς και εμείς, μέσα από το review μας, σας ενημερώσαμε ότι πάσχει από κάποια τεχνικά θέματα.

Ένα από αυτά, το οποίο έγινε viral στο Twitter με περισσότερα από 210.000 likes, είναι ένα glitch, που μετατρέπει τους trainers του παιχνιδιού στον…“Slender Man”. Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω, έναν παίκτης μικραίνει και μεγαλώνει συνέχεια, όταν προσπαθεί να καλέσει το Miraidon, το mount του παιχνιδιού. Αυτό το glitch έγινε κατά τη διάρκεια του multiplayer.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Το 1000ο Pokemon επιτέλους αποκαλύπτεται! (ΦΩΤΟ)

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι και εμείς μέσα από το Review μας, σας είχαμε ενημερώσει για τα τεχνικά θέματα που έχουν τα νέα Pokemon παιχνίδια. Το Day One patch, το οποίο κυκλοφόρησε η Nintendo, φτιάχνει πολλά τεχνικά ζητήματα, αλλά σίγουρα θέλουν περισσότερη δουλειά. Ας ελπίσουμε, η Game Freak να συνεχίσει να το υποστηρίζει, έτσι ώστε να λυθούν όλα σύντομα.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας, στο οποίο μεταξύ άλλων είχαμε πει τα εξής:

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet φέρνουν στη σειρά κάποιες νέες ιδέες και τη φρεσκάρουν ελαφρώς, με νέα χαρακτηριστικά που σίγουρα αξίζουν. Πρόκειται για την κλασσική και επιτυχημένη συνταγή της Nintendo, με την 9η γενιά να είναι άκρως ενδιαφέρουσα, με ολοκαίνουργια Pokémon, νέες αποστολές και ιδέες που σίγουρα θα χτυπήσουν το καμπανάκι στους σκληροπυρηνικούς παίκτες. Είναι το επόμενο βήμα που περίμενε κάποιος από την Game Freak; Η απάντηση είναι…περίπου. Είναι ένα κλασσικό Pokémon παιχνίδι, αλλά πλήρως ανοιχτό στον κόσμο του. Τα διάφορα προβλήματα που συνάντησα από την αρχή με έβγαλαν ελαφρώς εκτός κλίματος, αν και πολλά έχουν διορθωθεί με το πρόσφατο patch. Ήθελε πιστεύω ένα καλύτερο «γυάλισμα» από τη Nintendo όσον αφορά τα τεχνικά του. Ωστόσο, αν λατρεύετε τη σειρά ή αν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα Pokémon παιχνίδι στο Switch σας, τότε να είστε σίγουροι ότι σας περιμένει ένας παράδεισος γεμάτος νοσταλγία και παιδικότητα…

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet κυκλοφορούν ήδη για το Nintendo Switch.