Call of Duty: Warzone 2 - Σαρώνει με απίστευτο αριθμό παικτών στο Steam!

Από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών στην πλατφόρμα
18 Νοεμβρίου 2022 23:33
Call of Duty: Warzone 2 - Σαρώνει με απίστευτο αριθμό παικτών στο Steam!

Το Call of Duty: Warzone 2.0 είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η πορεία του είναι σαρωτική.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το ολοκαίνουργιο battle royale της Activision έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα της κοινότητας, η οποία ειδικά στο PC φαίνεται πως έχει εκτιμήσει την επιστροφή της σειράς στο Steam. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στατιστικά του SteamDB, το Call of Duty: Modern Warfare II, που φιλοξενεί και το Warzone 2.0, είδε δραματική αύξηση παικτών χάρη στο δωρεάν mode.

Από τους κατά μέσο όρο 200 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες, ο αριθμός εκτοξεύτηκε στους 400 χιλιάδες! Μάλιστα, στιγμιαία το Call of Duty: Modern Warfare II | Warzone 2.0 κατάφερε να φτάσει τους 452,281 ταυτόχρονους παίκτες. Το νούμερο είναι πραγματικά τεράστιο και βάζει τον τίτλο αμέσως στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών στην πλατφόρμα της Valve. Ειδικότερα, το νέο Call of Duty έχει καταφέρει το 14ο μεγαλύτερο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών όλων των εποχών στο Steam.

Όσον αφορά το αντίπαλο δέος στο genre, αν μελλοντικά το Warzone 2 ξεπεράσει τους 511,676 ταυτόχρονους παίκτες του Apex Legeneds, θα μπει και στην πρώτη δεκάδα όλων των εποχών. Φυσικά, η νο.1 θέση εξακολουθεί να ανήκει στο PUBG: BATTLEGROUNDS, το οποίο είχε καταφέρει πριν πέντε χρόνια να συγκεντρώσει τον εξωπραγματικό αριθμό των 3,257,248 ταυτόχρονων παικτών.

Η «έκρηξη» παικτών για το Modern Warfare 2 μετά την κυκλοφορία του Warzone 2: