God of War Ragnarok: O φιλοζωικός οργανισμός PETA θέλει να αφαιρεθεί η βία προς τα ζώα

Και προτείνει να μπει ειδικό mode
18 Νοεμβρίου 2022 23:03
God of War Ragnarok: O φιλοζωικός οργανισμός PETA θέλει να αφαιρεθεί η βία προς τα ζώα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ SPOILERS ΓΙΑ BOSS FIGHTS ΤΟΥ GOD OF WAR RAGNAROK

Μετά τη δημόσια κριτική του κατά του Elden Ring και κατά του Far Cry 6, ο φιλοζωικός οργανισμός PETA έρχεται τώρα να καταδικάσει το God of War Ragnarok. Αναλυτικότερα, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ζήτα από την ομάδα ανάπτυξης Sony Santa Monica να προσθέσει ένα νέο ειδικό “PETA mode”, στο οποίο ο Kratos δε θα ασκεί βία στα ζώα που συναντά στο ταξίδι του στη Σκανδιναβία.

Ακολουθούν Spoilers

Αναλυτικότερα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά του God of War Ragnarok, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με μια αρκούδα, ενώ αργότερα στο παιχνίδι υπάρχει και ένα ακόμη αντίστοιχο boss fight που πολεμάνε έναν λύκο/σκύλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με μυθικά πλάσματα και όχι με πραγματικά ζώα.

Ειδικότερα, η PETA εστιάζει στην δεύτερη περίπτωση, δηλαδή στο boss fight με τον Garm, το γιγαντιαίο λύκο που συναντά ο Kratos και ο Atreus στο Helheim. Μιλώντας σχετικά με αυτό το boss, ο φιλοζωικός οργανισμός τόνισε:

Αυτό το σκυλί ήταν αλυσοδεμένο έξω στο κρύο για αιώνες. Ο Kratos και ο Atreus το βρήκαν σε άθλιες συνθήκες, να υπομένει το κρύο του Fimbulwinter, χωρίς κανένα καταφύγιο. Δεν είχε φαγητό, ούτε νερό.

Όλα τα σκυλιά αξίζουν σπίτια με αγάπη και ζεστούς καναπέδες, ακόμα κι αν έχουν ύψος 60 πόδια. Αν κρυώνεις, κρυώνουν και αυτά.

Για την ώρα η Sony Santa Monica και το PlayStation δεν έχουν προβεί σε καμία επίσημη τοποθέτηση σχετικά με το αίτημα της PETA.

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ και πληροφορίες για το Day One Patch πατώντας εδώ.