Black Friday: Το Xbox έριξε την τιμή του Xbox Series S – Ξεκίνησαν οι προσφορές του

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν στην πλατφόρμα
18 Νοεμβρίου 2022 20:55
Black Friday: Το Xbox έριξε την τιμή του Xbox Series S – Ξεκίνησαν οι προσφορές του

Πρόσφατα η Microsoft είχε κάνει μερικές ανησυχητικές δηλώσεις, τονίζοντας πως δεν είναι απίθανο οι τιμές των Xbox Series X και Xbox Series S να αυξηθούν στο μέλλον. Για την ώρα φαίνεται πως συνέβη ακριβώς το αντίθετο, αφού όπως ανακοίνωσε η εταιρία, με αφορμή την εκπτωτική περίοδο του Black Friday, έριξε την τιμή του Xbox Series S.

Αναλυτικότερα, η next-gen κονσόλα της Microsoft είναι διαθέσιμη κατά €60 φθηνότερη στην Ελλάδα. Η τιμή της έχει πέσει από τα €309,9 στα €249,9, με την εταιρία να κάνει αντίστοιχες προσφορές και στο ψηφιακό της κατάστημα, για τους νέους κατόχους που θέλουν να γεμίσουν τον SSD της κονσόλας τους. Στο Microsoft Store, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε παιχνίδια σε έως και 67% μειωμένες τιμές.

Μεταξύ άλλων, το Gotham Knights είναι διαθέσιμο με έκπτωση 40% από τα €74,99 στα €44,99, το NBA 2K23 for Xbox Series X|S πωλείται στη μισή τιμή από τα €79,99 στα €39,99, ενώ αντίστοιχες προσφορές υπάρχουν και για τα Deathloop, Assassin’s Creed Valhalla, Dying Light 2 Stay Human, Read Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077 και άλλα παιχνίδια.

Τέλος, η Microsoft κάνει προσφορές μέχρι και 70% και σε PC τίτλους. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τη λίστα με όλες τις εκπτώσεις που ισχύουν στο ελληνικό κατάστημα του Xbox πατώντας εδώ.