Wild Hearts: Τεράστια boss fights και πολλά άλλα σάς περιμένουν στο νέο παιχνίδι της EA (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Φεβρουάριο η κυκλοφορία του
18 Νοεμβρίου 2022 15:11
Wild Hearts: Τεράστια boss fights και πολλά άλλα σάς περιμένουν στο νέο παιχνίδι της EA (ΒΙΝΤΕΟ)

Η EA έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το παιχνίδι Wild Hearts, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Koei Tecmo και θέλει να γίνει το νέο “Monster Hunter”. Η ομάδα πίσω από τα Dynasty Warriors υπόσχεται μια επική περιπέτεια στη φεουδερχική Ιαπωνία και σε έναν κόσμο γεμάτο με γιγαντιαία τέρατα.

Μάλιστα, σε περίπτωση που δε θέλετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι μόνοι σας, θα έχετε την επιλογή να παίξετε παρέα με άλλους δύο φίλους σας, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει και cross-play. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να το απολαύσετε ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Στο νέο βίντεο, λοιπόν, η EA επικεντρώνεται στο Karakuri, ένα παράξενο και μυστηριώδες μηχάνημα που μπορεί να μεταμορφωθεί και να δώσει κάποιες δυνατότητες στον παίκτη. Μέσα από αυτό, θα μπορείτε να φτιάξετε “on the fly” πύργους για να σκαρφαλώσετε και να κερδίσετε έδαφος, να φτιάξετε glider για να “πετάτε”, μέχρι να το μετατρέψετε και σε τεράστιο σφυρί για περισσότερο damage.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Wild Hearts θα έρθει στην αγορά ως EA Originals τίτλος στις 17 Φεβρουαρίου του 2023 για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam, Origin και Epic Games Store). Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.