Splinter Cell Remake: Νέα ματιά στον επερχόμενο τίτλο της Ubisoft (ΦΩΤΟ)

Η περιπέτεια του Sam Fisher θα είναι πιο όμορφη από ποτέ
18 Νοεμβρίου 2022 00:23
Splinter Cell Remake: Νέα ματιά στον επερχόμενο τίτλο της Ubisoft (ΦΩΤΟ)

Η Ubisoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Splinter Cell Remake, το οποίο γιορτάζει τα 20 χρόνια του. Συγκεκριμένα, η εταιρία κυκλοφόρησε και τα πρώτα concept art από τον τίτλο, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό που ετοιμάζει.

Το παιχνίδι είναι ακόμα στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του, αλλά όπως μεταφέρει ο creative director, Chris Auty, η παραγωγή του κυλάει ομαλά.

20 χρόνια αργότερα, μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω στην πλοκή, στους χαρακτήρες και στη συνολική ιστορία του παιχνιδιού. Θα κάνουμε κάποιες βελτιώσεις σε πράγματα που μπορεί να μην έχουν γεράσει ιδιαίτερα καλά. Αλλά ο πυρήνας της ιστορίας και της εμπειρίας, θα παραμείνει όπως ήταν στο αρχικό παιχνίδι.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Η Ubisoft έδωσε και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η AI του παιχνιδιού θα είναι άκρως αναβαθμισμένη.

Προφανώς και ένας στρατιώτης ειδικών δυνάμεων θα είναι καλύτερα εκπαιδευμένος. Θα μπορεί να μπαίνει σε δωμάτια με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, όπως θα έκανε ένας κανονικός φύλακας.

Μπορούμε πραγματικά να βελτιώσουμε (και θα δεσμευτούμε γι' αυτό) την AI και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράει. Με όλα αυτά, μπορούμε να κάνουμε και βελτιώσεις στο παιχνίδι με gameplay του τύπου “cat and mouse” μεταξύ του Sam και των εχθρών του. Ειδικά οι εχθροί, θα συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το εξαιρετικό Splinter Cell!

Η Ubisoft φαίνεται πως τα δίνει όλα σε αυτό το remake και θα φέρει νέους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, καθώς και καλύτερη προσομοίωση του ήχου με λεπτομερέστατες ρυθμίσεις.

Ο τίτλος φτιάχνεται με την Snowdrop Engine της Ubisoft, την ίδια μηχανή που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του Avatar: Frontiers of Pandora, καθώς και του επερχόμενου Star Wars παιχνιδιού της εταιρίας. Η μηχανή αυτή υπόσχεται να προσφέρει νέας γενιάς γραφικά και gameplay, με φανταστικές σκιάσεις, για τις οποίες είναι γνωστή η σειρά όλα αυτά τα χρόνια.