ArcheAge II: Το επιτυχημένο MMO έρχεται φρεσκαρισμένο για PC και κονσόλες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει αρκετά αναβαθμισμένο
17 Νοεμβρίου 2022 21:24
ArcheAge II: Το επιτυχημένο MMO έρχεται φρεσκαρισμένο για PC και κονσόλες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Kakao Games σε συνεργασία με την XLGAMES ανακοίνωσαν το ArcheAge II, το sequel του πολύ επιτυχημένου MMO open world RPG που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2013. Αυτή τη φορά, οι δύο εταιρίες έχουν στα σκαριά το παιχνίδι και για τις κονσόλες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν ποιες θα είναι αυτές.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες, αλλά ο producer, Jake Song, δήλωσε τα εξής:

To ArcheAge II είναι ένα open-world MMO RPG και θα είναι η συνέχεια του αναγνωρισμένου παγκοσμίως ArcheAge. Το παιχνίδι αναπτύσσεται ως ένα multiplatform παιχνίδι, το οποίο θα μπορείτε να απολαύσετε σε υπολογιστή, αλλά και σε κονσόλες.

Το ArcheAge II δε θα επικεντρώνεται σε μία συγκεκριμένη ιστορία όπως το αρχικό παιχνίδι, αλλά περισσότερο σε προσωπικές περιπέτειες και ιστορίες. Θα έχει ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα με αυτό του πρώτου τίτλου, αλλά θα απεικονίζει μία περίοδο κατά την οποία ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά η Auroria και οι άνθρωποι αρχίζουν να ζουν εκεί.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Auroria είναι η πατρίδα των ανθρώπων, των ξωτικών και των νάνων.

Στο ArcheAge II, σκοπεύουμε να βελτιώσουμε το σύστημα του trade, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να κάνουν trade runs μόνοι τους, σε teams ή σε raids. Ένα άλλο δημοφιλές χαρακτηριστικό του ArcheAge I ήταν να φτιάχνουν το σπίτι τους. Σχεδιάζουμε να το βελτιώσουμε προσθέτοντας περισσότερες προσαρμογές, επιτρέποντας στους παίκτες να ζουν σε πόλεις με τους φίλους τους και ακόμη και να δημιουργούν τις δικές τους πόλεις με τα μέλη τoου guild τους.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο. Παρακολουθήστε παρακάτω το πρώτο trailer.