Call of Duty Warzone 2.0: Δείτε πώς θα ξεκλειδώσετε εύκολα και γρήγορα ένα όπλο

Το M13B Assault rifle είναι ένα από τα όπλα που είναι κλειδωμένο στο νέο Warzone
17 Νοεμβρίου 2022 18:53
Call of Duty Warzone 2.0: Δείτε πώς θα ξεκλειδώσετε εύκολα και γρήγορα ένα όπλο

Η κοινότητα του Call of Duty ήταν δυσαρεστημένη όταν έμαθε ότι στο Warzone 2.0 θα ήταν κλειδωμένο το M13Β Assault Rifle, πίσω από ένα challenge που απαιτούσε να παίξουν οι παίκτες το νέο DMZ mode. Μάλιστα ήταν ένα PvE boss battle και όχι ένα 'απλό' challenge, καθώς θα πρέπει να εξουδετερώσουν τον Chemist στην radiation zone του χάρτη. 

Το πιο ενοχλητικό στοιχείο του challenge ήταν πως το όπλο δεν ξεκλείδωνε αυτόματα για όλο το squad, παρά μόνο για τον παίκτη που θα το σήκωνε. Αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να επαναληφθεί το challenge για να το πάρει ο κάθε παίκτης του squad. 

Βρέθηκε όμως η λύση από τους παίκτες του Call of Duty καθώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε εύκολα και γρήγορα το πολυπόθητο M13B Assault Rifle. Το κόλπο που ανακάλυψε η κοινότητα των Call of Duty είναι τόσο απλό όσο και διαβολικό. 

Τι χρειάζεται να κάνετε

  • Tο κόλπο που δεν χρειάζετε επανάληψη όλης της διαδικασίας έχει ως εξής: μπείτε στο DMZ mode με έναν παίκτη που έχει το M13B από άλλο αγώνα. 
  • O συμπαίκτης σας πετάει το M13B κάτω.
  • Πάρτε το και πηγαίνετε αμέσως να κάνετε extract
  • Συγχαρητήρια, το ξεκλειδώσατε!

Αυτή η μέθοδος φυσικά θα πετυχαίνει μέχρι η Infinity Ward να patchάρει το εν λόγω κόλπο, οπότε όσο προλαβαίνετε μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε. 

Warzone 2.0: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Μάθετε τα πάντα για τη νέα βερσιόν του Warzone, πατώντας εδώ

Μπορεί να το "σηκώσει" το PC σας; Δείτε τα specs πατώντας εδώ

Το Call of Duty: Warzone 2.0 είναι ήδη διαθέσιμο στα PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S.