Street Fighter 6: Δείτε τα Dynamic Controls που θα κάνουν αυτόματα combos για τους αρχάριους

Στο νέο trailer του παιχνιδιού
17 Νοεμβρίου 2022 17:47
Street Fighter 6: Δείτε τα Dynamic Controls που θα κάνουν αυτόματα combos για τους αρχάριους

Συνεχίζοντας την προώθηση του Street Fighter 6, η Capcom μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο παρουσιάζει τα Dynamic Controls. Πρόκειται για μια νέα λειτουργία του fighting τίτλου, η οποία απευθύνεται στους αρχάριους της παρέας που δυσκολεύονται με τους συνδυασμούς και το αυστηρό timing που απαιτεί η εκτέλεση των combos.

Ενεργοποιώντας, λοιπόν, αυτή τη λειτουργία που θα προσφέρεται μόνο σε offline αγώνες, και οι πιο αρχάριοι θα μπορούν να έχουν ελπίδες σε μια αναμέτρηση, αφού όλα τα εντυπωσιακά combos θα γίνονται με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Η Capcom επισημαίνει πως η προσθήκη αφορά κυρίως του casual αγώνες μεταξύ φίλων και οικογένειας, όντας μια εναλλακτική για να μάθει κάποιος τα βασικά.

Ο τρόπος που θα λειτουργούν τα Dynamic Controls θα είναι ο εξής:

  • Όταν βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση με τον αντίπαλό σας, τα combos θα γίνονται με ένα κουμπί.
  • Σε μεσαία απόσταση, η AI θα μπορεί να διαλέγει μια κίνηση για κλείσει το κενό, όπως ένα jump attack.
  • Σε μακρινή απόσταση γίνονται αυτόματα dashes και Projectiles.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος τρόπος χειρισμού δε θα είναι διαθέσιμος σε όλα τα modes, αλλά θα υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένα modes του Fighting Ground. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το Street Fighter 6 θα καταφθάσει και στις Xbox πλατφόρμες, με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam) το 2023.