Το Dead Island 2 που περιμένουμε να βγει από το 2014, αναβάλλεται ξανά!

Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο
17 Νοεμβρίου 2022 16:25
Το Dead Island 2 που περιμένουμε να βγει από το 2014, αναβάλλεται ξανά!

Η Deep Silver μόλις προέβη σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση που είναι ο ορισμός της ειρωνείας, όπως αναγνωρίζει και η ίδια. Συγκεκριμένα, το Dead Island 2 που αρχικά είχε ανακοινωθεί το 2014 και μετά είχε λάβει επ' αόριστον αναβολή, τελικά θα καθυστερήσει ξανά!

Συγκεκριμένα, ο τίτλος δε θα καταφθάσει στις 3 Φεβρουαρίου του 2023, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά στη gamescom 2022. Αντιθέτως, η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε για τις 28 Απριλίου του 2023, χωρίς να αλλάζει κάτι όσον αφορά τις πλατφόρμες, αφού αναμένεται για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, PC μέσω Epic Games Store.

Ακολουθεί το μήνυμα της εταιρίας:

Αναβάλουμε το Dead Island 2, η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι στις 28 Απριλίου του 2023.

Η ειρωνεία της καθυστέρησης του Dead Island 2 δε μας διαφεύγει και είμαστε τόσο απογοητευμένοι όσο και εσείς. Η καθυστέρηση είναι μόλις 12 εβδομάδες και η ανάπτυξη βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Θα πάρουμε το χρόνο που χρειαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ένα παιχνίδι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Για όσους από εσάς περιμένατε για χρόνια, σας ευχαριστούμε που είστε υπομονετικοί μαζί μας.