Παίκτης τερμάτισε σερί όλα τα Souls χωρίς να δεχθεί “hit” - Δείτε τη στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα

Του πήρε περίπου 120 ημέρες, αλλά τα κατάφερε!
16 Νοεμβρίου 2022 14:33
Παίκτης τερμάτισε σερί όλα τα Souls χωρίς να δεχθεί “hit” - Δείτε τη στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα πολύ εντυπωσιακό κατόρθωμα από έναν streamer, ο οποίος ολοκλήρωσε όλα τα “Soulsborne” παιχνίδια της FromSoftware, χωρίς να δεχθεί κανένα χτύπημα. Το κατόρθωμά του, όμως, δε σταματάει εδώ, καθώς αν δεχόταν ένα “hit” από κάποιο εχθρό, έπρεπε να ξεκινήσει όλα τα παιχνίδια από την αρχή.

Αυτό σημαίνει ότι αν ολοκλήρωνε το Demon’s Souls και τα τρία Dark Souls και δεχόταν ένα χτύπημα στο Sekiro Shadows Die Twice, τότε θα έπρεπε να βάλει από την αρχή, όλα τα παιχνίδια.

Ο dinossindgeil είναι ο streamer που κατάφερε το λεγόμενο “God Run 3”, ένα challenge που είχε ξεκινήσει παλιότερα και από άλλους YouTubers. Τα παιχνίδια που έπαιξε ο dinossindgeil με τη σειρά ήταν τα εξής: Demon’s Souls, Dark Souls, Dark Souls II, Dark Souls III, Bloodborne, Sekiro Shadows Die Twice και Elden Ring. Πρόκειται για ένα άκρως δύσκολο “challenge”, που λίγοι μπορούν να καταφέρουν.

Όπως θα φαντάζεστε, δυσκολεύτηκε αρκετά, μιας και κάποιες φορές δεχόταν χτύπημα από τους εχθρούς χωρίς να το περιμένει. Έκανε αρκετά rests αυτό το challenge και μετά από 120 ημέρες επιτέλους τα κατάφερε.

Μόλις ολοκλήρωσε το challenge αυτό, ο dinossindgeil είπε τα εξής:

Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που είναι πάντα εδώ. Το εννοώ πραγματικά. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εδώ, που μου λένε πάντα να συνεχίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είστε εδώ. Σας ευχαριστώ.

Παρακάτω θα βρείτε και το σχετικό βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του ο dinossindgeil, με ένα απόσπασμα από το stream του Dark Souls 3. Όπως θα δείτε και εσείς συγκινήθηκε πραγματικά όταν τα κατάφερε ύστερα από τόσους μήνες προσπάθειας.