Pokémon Scarlet και Pokémon Violet: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το καινούργιο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του
16 Νοεμβρίου 2022 09:01
Pokémon Scarlet και Pokémon Violet: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το καινούργιο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα μεγάλο trailer για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες για το Nintendo Switch. Το νέο παιχνίδι της σειράς είναι πιο κοντά από ποτέ και σας καλεί σε μία περιπέτεια

Πιο συγκεκριμένο, το νέο βίντεο που έδωσε η Nintendo στη δημοσιότητα, θέλει να σας παρουσιάσει όλα αυτά που προσφέρει το Paldea region. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε κάποιους από τους κεντρικούς χαρακτήρες, λίγο από την εξερεύνηση του κόσμου, τα νέα γυμναστήρια, καθώς και κάποια από τα “gen 9” Pokémon.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Μάθετε για τον κόσμο των Pokémon Scarlet & Pokémon Violet, συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών χαρακτηριστικών του ανοιχτού κόσμου, των Pokémon, των Trainers που θα συναντήσετε και πολλά άλλα!

Tα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα είναι τα πρώτα πλήρως open-world RPGs του franchise, δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στην ελευθερία προσέγγισης. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τα τρία βασικά storylines με όποια σειρά θέλουν. Το ένα από αυτά θα τους στείλει στο λεγόμενο «κυνήγι θησαυρού», ενώ από το παιχνίδι δε θα λείπουν και τα κλασικά Pokémon Gyms και οι Gym Leaders, τα οποία όμως οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν με όποια σειρά θέλουν.

Παράλληλα, γνωρίζουμε ήδη και τα τρία νέα αρχικά Pokémon. Ο λόγος για τα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, τα οποία εκπροσωπούν αντίστοιχα τα grass-type, fire-type και water-type. Φυσικά, τα παιχνίδια θα έχουν πολλά ακόμη νέα πλάσματα, όπως το μεγάλο Pokémon πάγου Cetitan, το Fidough που είναι ένα σκυλί φτιαγμένο από ψωμί και το Paldean Wooper, το οποίο θα θυμίσει κάτι στους fans των Pokémon Gold & Silver παιχνιδιών.

Αν θέλετε να μάθετε σχεδόν όλα τα Pokemon που θα υπάρχουν στα Scarlet & Violet, μπορείτε πατώντας εδώ.

Το Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 18 Νοεμβρίου.