FIFA 23: Το σουτ που όλοι μίσησαν στο online θα nerfαριστεί

Το επόμενο update θα χαρίσει κάποια ανακούφιση σε αυτό το OP χαρακτηριστικό
15 Νοεμβρίου 2022 21:33
FIFA 23: Το σουτ που όλοι μίσησαν στο online θα nerfαριστεί

Τον τελευταίο καιρό οι παίκτες του FIFA 23 στα διάφορα online modes -και ειδικά στο FUT- ανακάλυψαν ένα είδος σουτ που απλώς δεν σταματιέται με τίποτα. Ο λόγος για το Trivela shot που είναι πλέον γνωστό στη κοινότητα του FIFA και οι περισσότεροι που παρακολουθείτε ποδόσφαιρο θα το γνωρίζετε σαν σουτ με εξωτερικό φάλτσο

Αυτός ο τρόπος σουτ έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικός αφού το animation που κάνει trigger στον τερματοφύλακα είναι αυτομάτως κάποιο που δέχεται την μπάλα στο τέρμα του. Έτσι το φαινόμενο του να εισέρχεται κανείς στην περιοχή είχε μειωθεί, αφού οι περισσότεροι στέκονταν στη γωνία έξω από την περιοχή του τερματοφύλακα με σκοπό να χτυπήσουν ένα τέτοιο σουτ. 

Το χειρότερο χαρακτηριστικό αυτού του OP σουτ, όπως άρχισε να το αποκαλούν οι παίκτες στα online modes, είναι πως μπορεί να το εκτελέσει ακόμη και ένας αμυντικός σαν τον Πικέ της Μπαρτσελόνα. 

Δείτε μερικά παραδείγματα: 

 

Ήρθε η λύση

Οι αντιδράσεις και το feedback όμως ώθησαν την EA Sports στο να ανακοινώσει ότι θα μειώσει την αποτελεσματικότητα του Trivela shot -κοινώς θα το nerfάρει. Η διόρθωση αυτή έρχεται με το Title Update 4 του FIFA 23, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC, ενώ σύντομα θα διατεθεί και στο PS4, Xbox One. 

Όσοι το εγκαταστήσατε έχετε δει διαφορά στους τελευταίους αγώνες σας; Πείτε μας στα σχόλια. 

Tags: