League of Legends: Έρχεται πανάκριβο όπλο από την Nerf και την Riot Games

Θα μπορείτε να το στολίσετε στο δωμάτιό σας με μία ειδική βάση
15 Νοεμβρίου 2022 11:12
League of Legends: Έρχεται πανάκριβο όπλο από την Nerf και την Riot Games

Η Riot Games ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία με την Hasbro αυτή τη φορά, για να φέρνουν στα καταστήματα ένα ολοκαίνουργιο NERF, το οποίο θα βασίζεται στο League of Legends. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το όπλο που κρατάει η Jinx και έρχεται με την ονομασία “Nerf LMTD Jinx Fishbones”.

Το εν λόγω NERF παίρνει 18 darts και μπορεί να εκτοξεύσει τρία τη φορά, σαν το The Judge που κυκλοφόρησε το 2017. Στο μπροστινό μέρος έχει και το στόμα του ψαριού, όπως ακριβώς και στο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να ανοιγοκλείνει.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δε χρειάζεται μπαταρίες για να τα κάνει όλα αυτά. Επιπροσθέτως, μέσα στο πακέτο, υπάρχει και μία βάση, έτσι ώστε να το στολίσετε στο δωμάτιό σας.

Το πρώτο blaster της εταιρίας, λοιπόν, κοστίζει 170 δολάρια και βρίσκεται στην limited edition κατηγορία, όπως είδαμε πρόσφατα στα NERF του Destiny 2, του Halo και του Mandalorian. Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το blaster της Jinx, να σας πούμε σε αυτό το σημείο ότι οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει και μπορείτε να κάνετε τη δική σας μέσω Amazon ή Hasbro Pulse.

Το Nerf LMTD Jinx Fishbones πρόκειται να γίνει διαθέσιμο τον Δεκέμβριο του 2023.