Παίξτε εντελώς δωρεάν το Battlefield 2042

Στις αρχές του Δεκεμβρίου
15 Νοεμβρίου 2022 09:00
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Battlefield 2042

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι το Battlefield 2042 πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στο Xbox Game Pass. Τώρα, θα μπορείτε και εσείς να παίξετε το παιχνίδι της EA, μέσα από το Steam ή και το PlayStation, μέσα στον Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, η εταιρία θα πραγματοποιήσει το “Battlefield 2042 Free Weekend” και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν από την 1η του Δεκεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου. Αυτό όσον αφορά το Steam. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τον FPS τίτλο στο PlayStation, τότε θα μπορείτε από τις 16 έως τις 23 Δεκεμβρίου.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στις εικόνες, θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 15 χάρτες, σε παραπάνω από 70 όπλα, 13 specialists, 40+ οχήματα, ενώ όταν συνδεθείτε θα λάβετε και κάποια δωράκια.

Μερικές πληροφορίες για τη νέα σεζόν του Battlefield 2042:

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σεζόν, αλλά αυτό το update θα φέρει αρκετό νέο περιεχόμενο, όπως τον ανασχεδιασμό των Classes. Επιπροσθέτως, η EA υπόσχεται να φέρει ανανεωμένους χάρτες, ενώ πολύ σύντομα θα αποκαλύψει και έναν νέο Assault Specialist. Όπως φαίνεται, θα γίνει ένα μεγάλο “overhaul” στο παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο update του Battlefield 2042, πατήστε εδώ.

Νέος επικεφαλής των Battlefield: «Το 2042 απομακρύνθηκε πολύ»   

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το Battlefield 2042, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Θέμης Μπολτσής.

Tags: