The Game Awards 2022: Αυτά είναι τα φαβορί των Oscars του gaming

Δείτε τα παιχνίδια και τους publishers με τις περισσότερες υποψηφιότητες
14 Νοεμβρίου 2022 21:00
The Game Awards 2022: Αυτά είναι τα φαβορί των Oscars του gaming

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των The Game Awards 2022 μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στη φαντασμαγορική βραδιά που μας επιφυλάσσει κάθε χρόνο ο Geoff Keighley. Όπως όμως σε κάθε τέτοια τελετή απονομής υπάρχουν τα "φαβορί" που χάρη στις περισσότερες υποψηφιότητές τους έχουν και τις μεγαλύτερες πιθανότητας να φύγουν από το σόου του Microsoft Theater με κάποιο αγαλματίδιο. 

Ποια είναι τα φαβορί; 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της τελικής λίστας, ο επίσημος λογαριασμός των The Game Awards στο Twitter απαρίθμησε τα παιχνίδια με τις περισσότερες υποψηφιότητες. Στην κορυφή με 10 υποψηφιότητες είναι το God of War: Ragnarok της Sony Santa Monica και ακολουθούν τα Elden Ring (FromSoftware) και Horizon Forbidden West με 7 υποψηφιότητες έκαστος

Έπειτα συναντάμε το Stray με 6, το A Plague Tale: Requiem με 5 και από 3 υποψηφιότητες μοιράζονται τα Call of Duty: Modern Warfare II, Immortality, Neon White, Sifu, Tunic και Xenoblade Chronicles 3

Όσον αφορά τη λίστα των publishers και εκεί η Sony Interactive έχει τα ηνία με 20 υποψηφιότητες και ακολουθούν οι Annapurna και Nintendo με 11 υποψηφιότητες. Δείτε αναλυτικά τη λίστα τους παρακάτω: 

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες των The Game Awards 2022 πατώντας εδώ. 

Πώς ψηφίζει το κοινό; 

Οι fans μπορούν να ψηφίσουν μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα των The Game Awards, πατώντας εδώ

Πότε διαξέγεται η μεγάλη βραδιά

Τα The Game Awards 2022 θα προβληθούν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ζωντανά από τα YouTube, Twitch, Twitter, Facebook, και TikTok, μέσα από το Microsoft Theater.