Hideo Kojima: “Θέλω να ασχοληθώ και με ταινίες και μουσική”

Νέες δηλώσεις από τον πασίγνωστο Ιάπωνα δημιουργό
14 Νοεμβρίου 2022 14:51
Hideo Kojima: “Θέλω να ασχοληθώ και με ταινίες και μουσική”

Για άλλη μια φορά, ο ταλαντούχος Ιάπωνας δημιουργός Hideo Kojima δήλωσε πως μελλοντικά θέλει να εξερευνήσει και άλλα μέσα ψυχαγωγίας, πέρα από τα βιντεοπαιχνίδια.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο σχεδιαστής των Metal Gear βραβεύτηκε πρόσφατα στα Anan Awards που πραγματοποιήθηκαν στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, έλαβε μια διάκριση για το πιο πρόσφατο project του, το Death Stranding και στο πλαίσιο αυτό μίλησε και για τα σχέδια που έχει για το μέλλον.  Ειδικότερα, ανέφερε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να καταπιαστεί με κάποια τηλεοπτική σειρά ή κινηματογραφική παραγωγή, ενώ επισήμανε πως θέλει να εξερευνήσει και τον τομέα της μουσικής.

Οι δηλώσεις του Hideo Kojima για τα μελλοντικά πλάνα της Kojima Productions:

Φτιάχνουμε πράγματα που περιστρέφονται γύρω από τα παιχνίδια, αλλά οι ψηφιακές δημιουργίες συνδέονται με όλους τους τομείς. Έτσι, θα ήθελα να επεκταθούμε από τα παιχνίδια σε τομείς όπως ο κινηματογράφος ή η μουσική.

Για την ιστορία, σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι επίσημα γνωρίζουμε πως ο Kojima αναπτύσσει ένα παιχνίδι σε συνεργασία με το Xbox, το οποίο θα εκμεταλλεύεται τη δύναμη του cloud, ενώ φημολογείται ότι εργάζεται και στο Death Stranding 2 σε συνεργασία με το PlayStation.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό η ομάδα του έχει δημοσιεύσει διάφορα posters για το ένα από αυτά τα projects, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως έχει επιστρατεύσει τη γνωστή ηθοποιό Elle Fanning.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι από το Νοέμβριο του 2021 η Kojima Prodcutions έχει εγκαινιάσει και ένα νέο τμήμα στο Λος Άντζελες, το οποίο είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη μουσική και στον κινηματογράφο. Ενδεχομένως, οι νέες δηλώσεις του Ιάπωνα δημιουργού να σχετίζονται με τα projects αυτού του αμερικανικού παραρτήματος της ομάδας.