Fortnite Chapter 4 – Μάθαμε πότε θα γίνει το μεγάλο Finale Event του τρίτου κεφαλαίου

Προ των πυλών το τέταρτο κεφάλαιο του πασίγνωστου τίτλου
14 Νοεμβρίου 2022 14:25
Fortnite Chapter 4 – Μάθαμε πότε θα γίνει το μεγάλο Finale Event του τρίτου κεφαλαίου

Ένα ακόμη κεφάλαιο του Fortnite ετοιμάζεται να φτάσει στο τέλος του, με την Epic Games να ανακοινώνει το Chapter 3 Finale Event, το οποίο ονομάζεται Fracture και θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα.

Αναλυτικότερα, το event που θα σηματοδοτήσει την άφιξη του Fortnite Chapter 4 είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ (ώρα Ελλάδος). Η ανακοίνωση έγινε από την Epic Games στον μεγάλο τελικό του Fortnite Champion Series, το οποίο ήταν το πρώτο δια ζώσης eSports τουρνουά του παιχνιδιού εδώ και χρόνια.

Για την ώρα το μόνο που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι μια εικόνα με τον τίτλο του event και την ημερομηνία του, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Για την ιστορία, το chapters του Fortnite σημαίνουν μεγάλες αλλαγές για το battle royale παιχνίδι. Το Fortnite Chapter 2 είχε καταφθάσει μετά από δύο χρόνια και δέκα σεζόν, εξαφανίζοντας την αρχική έκδοση του τίτλου...σε μια μαύρη τρύπα. Εν τέλει, ο τίτλος επέστρεψε με πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα να κολυμπούν οι χαρακτήρες και οι βάρκες. Ομοίως, το Fortninte Chapter 3 είχε έρθει το Δεκέμβριο του 2021, με τον The Rock να αναποδογυρίζει τον χάρτη του παιχνιδιού!

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας ή να πάρετε μια γεύση από τι μπορεί να ετοιμάζει η Epic Games με το ‘Fracture’ Chapter 3 Finale Event, παρακάτω θα βρείτε το αντίστοιχο περσινό event.