Δείτε το νέο κορεατικό MMO με τρομερά γραφικά από τους δημιουργούς του Lineage

Το Project LLL αποκαλύπτεται
14 Νοεμβρίου 2022 11:48
Δείτε το νέο κορεατικό MMO με τρομερά γραφικά από τους δημιουργούς του Lineage

Η γνωστή κορεατική ομάδα ανάπτυξης NCSoft, η οποία είναι ευρέως γνωστή για τα Lineage, αποκάλυψε τώρα το ολοκαίνουργιο MMO της. Ο λόγος γίνεται για το Project LLL, το οποίο φιλοδοξεί να συνδυάσει τα third-person shooter και MMO genres.

Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ομάδα να στοχεύει το 2024 για την κυκλοφορία του παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του project, Jaehyun Bae, το στούντιο ήθελε να δημιουργήσει κάτι εντελώς διαφορετικό από τα looter shooters και τα battle royale που έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα τελευταία. Έτσι, κατέληξε σε ένα open world MMO shooter, το οποίο θα προσφέρει πολλαπλούς τρόπους παιχνιδιού, συνδυάζοντας διάφορα στοιχεία από τα προηγούμενα παιχνίδια της NCSoft.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χορταστικό gameplay βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, συνολικής διάρκεια περίπου δέκα λεπτών.

Όπως θα παρατηρήσατε, ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού μοιάζει πολύ εντυπωσιακός, με την ομάδα να στέκεται στην κλίμακα. Συγκεκριμένα, το Project LLL θα προσφέρει έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο για εξερεύνηση, με περισσότερα από 30 χιλιόμετρα γης που συνδέονται χωρίς κανένα εμπόδιο σε ένα ενιαίο περιβάλλον. Για την ανάπτυξη χρησιμοποιείται η Unreal Engine 5.

Όσον αφορά το setting, το LLL είναι sci-fi εναλλακτικής ιστορίας. Η δράση του λαμβάνει χώρα σε ένα κατεστραμμένο Σεούλ, σε ένα timeline που η Βυζαντινή αυτοκρατορία του 10ου αιώνα και η τεχνολογία του 23ου αιώνα συνυπάρχουν.

Το project είναι εμπνευσμένο από μυθιστορήματα όπως τα Founation και Dune, ενώ αντλεί και θέματα από τα Blade Runner, Total Recall και The Man in the High Castle. Για περισσότερα, παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το developer diary βίντεο που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας.