Οι fans μίλησαν: Αυτά είναι τα Pokémon που μισούν περισσότερο απ’ όλα!

Και εμείς περιμένουμε τα δικά σας στα σχόλια
13 Νοεμβρίου 2022 19:06
Οι fans μίλησαν: Αυτά είναι τα Pokémon που μισούν περισσότερο απ’ όλα!

Το franchise των Pokémon εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, αφού πριν από μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε ότι ο Ash, ο πρωταγωνιστής του anime, έγινε επιτέλους ο “Very Best”. Εκτός από αυτό, σε λίγες μέρες, η Nintendo πρόκειται να κυκλοφορήσει τα νέα παιχνίδια της σειράς, τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet.

Τώρα, μέσα από το Reddit, οι fans των Pokémon είπαν να το πάνε στο επόμενο στάδιο και να γράψουν στο εν λόγω forum το Pokémon που μισούν περισσότερο απ’ όλα. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που μισούν ένα συγκεκριμένο πλάσμα. Είτε για το σχεδιασμό του, είτε για το πόσο τους ενοχλεί, υπάρχει σίγουρα ένα Pokémon που δεν αρέσει στους fans.

Το συγκεκριμένο post το δημιούργησε ο Redditor Xoffles με την ομολογουμένως πολύ αμφιλεγόμενη επιλογή, αυτή του Togepi, το οποίο περιγράφει ως κακό και απογοητευτικό. Φυσικά, το post αυτό έγινε viral και μετράει ήδη περίπου 2,500 σχόλια.

Πολλοί χρήστες είπαν ότι μισούν το Sawk and Throh ή "Karate Bert and Judo Ernie" όπως τα αποκάλεσε ο EmperorToastyy. Ένας άλλος είπε ότι μισεί τον Machop, άλλος το Luvdisc και το Bruxish. Στη λίστα υπάρχουν και τα Mr. Mime, Pansage, Pansear, Panpour, Alolan Persian, Arctozolt, Eiscue και πολλά άλλα.

Ποιο Pokémon είναι το καλύτερο για αγκαλιά; - Η κοινότητα απαντάει!

Η κοινότητα ψήφισε: Αυτό είναι το “καλύτερο” Legendary στην ιστορία των Pokémon!

Εσείς ποιο Pokémon «μισείτε» περισσότερο ή απλά δε σας αρέσει καθόλου; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: